Cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Daywalker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Daywalker

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cam filmi yaptırmak icin ziebartı düşünüyorum fiyatları nasıl bilginiz var mı arkadaşlar

iletişim bilgisi var mı ?
Yeri neredeydi ,arayıp fiyat öğreneyim

iletişim bilgisi var mı ?
Yeri neredeydi ,arayıp fiyat öğreneyim
Renault İnanlar Çobançeşme Şubesi. Ayrıca Facebook Grubumuz ve Forumumuzun sponsor Kısmında da iletişime geçebilirsiniz. Keyifli haftasonu dileriz.
a24496f78ad82f5eeb9ac475b010568e.jpg

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakın ziebarta yaptırmayın pişman olursunuz daha yeni yaptırdım fiyatlar piyasanın 2-3 katı hemde işçilikleri berbat filmlerin içinde iplik ve baloncuk var gösteriyoruz 8 hafta içinde geçmezse yenisini takarız diyolar karar sizin :)

Ucuz yerlere yaptırın bence. Zaten polis görünce tırnak atıyor. O yüzden çok para harcamaya lüzum yok

inanlar kaça yapıyor acab?

sakın ziebarta yaptırmayın pişman olursunuz daha yeni yaptırdım fiyatlar piyasanın 2-3 katı hemde işçilikleri berbat filmlerin içinde iplik ve baloncuk var gösteriyoruz 8 hafta içinde geçmezse yenisini takarız diyolar karar sizin :)

Ne kadara yaptırdınız ? Yeni uygulamalarında kalan baloncuklar kendi kendine geçiyor geçmezsede değiştiriyorlar ama 8 hafta süre tanıdıklarını bilmiyordum. güneşde bırakın belki faydası olur :)

Cam filmi yaptırmak icin ziebartı düşünüyorum fiyatları nasıl bilginiz var mı arkadaşlar

Avcilar parsellerde Ekil Oto Cam. İscilikleri super. Ben 180 tl ye 4 cami yaptirdim. 100 tlye olanda filmde var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cam filmlerine ceza kesiyorlar ve aracı bağlıyorlar diye biliyorum ama değiştimi durumlar takip edemedim. 2 ay önce arkadaşın araca ceza yazıp 3 gün süre tanımışlardı. değiştiyse bende yaptıracağım.

Geri