cam fılmı ıcın yardım talebı

hakanunyeli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ıyı sürüşler arkadaslar suan okuyorum ve ayın 20 gıbı eve gıdecegım meganıma fılm cektırmek ıstıyorum polıs sıkıntı yapıyor dedıler acaba hangı numara ve marka fılm atsam sıkıntısız bır keyıf surerım yorumlarınız ıcın tesekkur ederım...

en açığını bile atsan polis affetmiyor..
en iyisi onaylı renkli cam..

anladım sıkıntılı bır durum dıyorsun anı

cezaya razıyım uğraşırım dersen çektir :) kafam rahat olsun diyorsan bulaşma bu işe eninde sonunda söktürürler..öğrencisin gerek yok film çektireceğin para ile farklı birşey yap mesela perde al filmden farksız duruyor

araca özel perde al. kafan rahat olsun. zaten uzaktan camlar siyah görünüyor.

arkada orjınal perdelerı var o zaman dıger secenek olan gunduz led yaparız nasıl olur

arabanın ic mekanı ne renk ? siyah ise 2 numara yeter bej ise 3 en koyu cekiceksin.. 3 nodan asagı cekersen icerisi kabak gibi gozukur benim arac ici siyah 2 numara cektirdim zifiri karanlık icerisi gozukmuyor.. polisle simdiye kadar hiç derde girmedi basım hatta benim önümde seyreden filmli palioyu cekti kenara bana devam et dedi :D ama tabi sen sanslı olabilirmisin benim gibi bilemiyorum:eyv

gündüz ledide iyi olur ben autovisionun 8 ledli ledini takmıstım fena yakısmıstı konusuda mevcut forumda arama yaparak ulasabilirsin. yanlız su alıyor led o yuzden kenarlarına silikon cekip öyle tak su almasın onun haricinde goruntu harika :eyv

yasak ama yıllardır bizim arabada cam filmi var daha bi polis bişey demedi.Senin sansına insaflı polis gelirse gecersin.Adam illa ceza yazmak için cevirdiyse toplu iğne ve tebeşir yok diye bile ceza yazabiliyo.

arabanın ic mekanı ne renk ? siyah ise 2 numara yeter bej ise 3 en koyu cekiceksin.. 3 nodan asagı cekersen icerisi kabak gibi gozukur benim arac ici siyah 2 numara cektirdim zifiri karanlık icerisi gozukmuyor.. polisle simdiye kadar hiç derde girmedi basım hatta benim önümde seyreden filmli palioyu cekti kenara bana devam et dedi :D ama tabi sen sanslı olabilirmisin benim gibi bilemiyorum:eyv

gündüz ledide iyi olur ben autovisionun 8 ledli ledini takmıstım fena yakısmıstı konusuda mevcut forumda arama yaparak ulasabilirsin. yanlız su alıyor led o yuzden kenarlarına silikon cekip öyle tak su almasın onun haricinde goruntu harika :eyv

araba 2004 model ıc dızayn sıyah %35 gosteren olarak cektır dedı galıba 2 numara oluyor gunduz ledlerını de sıs lambasının uzerıne yaptırmayı dusunuyorum artık bakalım unyede polıs babama denk gelırse cezza yemez amaa genc gordu mu yazma nıyetı artarsa onu bılmem fıkırler ıcın tesekkur ederım

yasak ama yıllardır bizim arabada cam filmi var daha bi polis bişey demedi.Senin sansına insaflı polis gelirse gecersin.Adam illa ceza yazmak için cevirdiyse toplu iğne ve tebeşir yok diye bile ceza yazabiliyo.

polıs yazmak ısterse kacıs yok ama sok derse sokerım gıder bırdaha yaparız :D

Geri