Çalışırken gelen 3 kez uyarı sesi

musa-kalkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracim 2005 model 1.5 dinamik bugün başlayan durum araci çalıştırdığım anda 3 kez dit dit dit diye ses veriyor ne sesi bu anlamadim

Lpg tesisatınız var ise onun periyodik bakım uyarı sesi olmalı. Gerçi 1.5 demişsiniz aracınız dizel ise yol bilgisayarın da trip düğmesi ile mesajları gezip hatayı orada görebilirsiniz.

Ankara / 2007 model 1.5 dci Megane II Expression Faz II Hatchback

Aracim 2005 model 1.5 dinamik bugün başlayan durum araci çalıştırdığım anda 3 kez dit dit dit diye ses veriyor ne sesi bu anlamadim
Bizimki lpg'li olunca aklımıza ilk lpg uyarısı geliyor. Dizel olduğunu fark edemedim.

Son düzenleme:
Araç dizel hata yok görünürde sorunda yok ama marşa bastiği anda 3 defa bip bip bip yapiyor

Peki kalan bakım km bilgisi veriyor mu araç. Kalan km yazmıyor ise sıfırlama yapılmamış, kritik süre geçilmiş olabilir. Çünkü kılavuzda böyle bir uyarı şekli yok. Araçta standart dışı aksesuar varmı

Kalan bakim dediğiniz yağ değişim mi nedir

Evet yağ değişimi sonrası yol bilgisayarı menüsünden sıfırlama yapılıyor. Bu yapılmamış olabilir ihtimalini kastetmiştim.

Gostergeden geliyor ses gosterge soketini soktum ses yok arıza ne anlamadım valla test mode yaptım aynen ses devam

Geri