Bursa iftar

deutrum321

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkeze iyi günler arkadaşlar mustafa abiyle görüştük bursada bi iftar yemeği vermeyi düşündük yer daha belli değil ama katılım olursa onu ayarlıcam böyle bi organisazyon yapsak kımler gelir ?

herkeze iyi günler arkadaşlar mustafa abiyle görüştük bursada bi iftar yemeği vermeyi düşündük yer daha belli değil ama katılım olursa onu ayarlıcam böyle bi organisazyon yapsak kımler gelir ?
Dostum sen mekan ile gorus ilk etap da 15 kisilik rezervasyon yap fakat son gune kdr sayi hakkinda bilgi verecegini ilet kesin sayiyi verme son gune kadar daha sonra mekanin fotograflari ile mönü yü ve ücreti de kesinlestirerek baslik ac gerekirse biz de Istanbul dan katilim saglayabiliriz bir de son olatak ramazanin sonlarina dogru ayarlama yaparsan iyi olur

Samsung Edge ile gonderildi

Allah kısmet eder ise, işlerimizi ayarlar ve denk getirip gelmek isterim.:eyv

Bursada iftar güzel olur.

Gelirizz tabii Bursayıda görmüş oluruz :)

Bugun icierisinde arkadasimizdan yanit gelmez ise konu kaldiriyor ve bursa icin yonetimde hir gorusme yapmaya basliyoruz arkadaslar..

tamam o zaman ben mekan ve menu işte gereken neyse ayarlıyorum facebook ta etkinlik acıcam 1 2 güne yeri ayarladıktan sonra

tabi bu etkınlık en az 1 2 hafta sonra olur cunku anca mıllet duyar yerı sayıyı tam ayarlarız

Ramazanin son hafta ctesi aksamina ayarla dostum bir ikincisi menu ve fiyati bana ozelden ulastirirsan uygunluhunu yonetim ile gorusup karara baglariz ona gore hareket ederiz etkjnlik icin acele etmene gerek yok

Burak ile irtibatta kalın kardeşim, güzel bir iftar olacağı kesin...

Geri