Bu Telefon Hakkında Görüş ve Düşüncelerinizi Alabilirmiyim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş

Tesadüfen rastladım vede çok şaşırdım oldukça ucuz sayılabilecek bir fiyata hem projeksiyon görevi gören hemde genel hatları ile gayet yeterli bir cihaz gibi geldi bana.Özellikle projeksiyon özelliği ve led lamba ile çok uzun ömürlü olması epey ilgimi çekti evde duvarda wifi ile film izlemek yada slayt yada videolarımı hatta oyun oynamak bile dev ekranda ne hoş olur diye epey heveslendim valla
qwBu anlamda belki kullanan dostumuz vardır diye bir akıl alayım dedimhımm​

Reklam güzel kerem abi.ancak bu teknolojiyi reklamdaki gibi kullanmak için en az 5;farklı model çıkmalı ki randımanlı olsun

Reklam güzel kerem abi.ancak bu teknolojiyi reklamdaki gibi kullanmak için en az 5;farklı model çıkmalı ki randımanlı olsun

Valla doğru söylüyorsunda bu anlamda çıkan başka bir model yada marka bulamadım buda sınırlı sayıda çıkmış galiba zor bulunuyor yani özellikle projeksiyon olayını sanki biri beynimi okumuşta yapmış gibi fenaaa halde kafam gitmekte bu makinayahımm

İlk defa görüyorum reis.

Abi telefon çok yeni bir model değil fabrika çıkışlı android 2.3 işletim sistemini kullanıyor güncellemeyle 4.0.3 olur muhtemelen 1 ghz çift çekirdekli işlemcisi var ve andrid bir telefon için yetersiz yani donma kasma ve yavaşlıktan şikayet edebilirsin projeksiyon olayını kullanırmısın bilmem ama kullanmıcaksan hiç bulaşma derim :)

Reklamlara inanmak yerine alıpta kullanan kişilerden yorum almak her zaman daha iyidir.
aşağıdaki videoda projektörü hakkında fikir alabilirsin Kerem abi.

bu videoda da karanlıkta nasıl gözüktüğünü ve ne kadar yavaş çalıştığını

Ben kısa süreli test etmiştim . Bimekste vardı . Bir çok teknoloji markette vardır test edebllirsin abi .

Geri