Bu sorunu ılk defa gordum normal mı ??

Megane2Extreme

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkdaslar daha demın aracıma ındım ve calıstırdım.Masallah tek seferde calıstı arab ama vıtes gecmıor donmus.İlk defa boyle bısı gordum.1 3 ve 5 e ımkanı yok gecmıor.Istanbuldakı hava malum araba kardan gozukmuyor.Bu normail mi sasırdım açıkcası

Arkdaslar daha demın aracıma ındım ve calıstırdım.Masallah tek seferde calıstı arab ama vıtes gecmıor donmus.İlk defa boyle bısı gordum.1 3 ve 5 e ımkanı yok gecmıor.Istanbuldakı hava malum araba kardan gozukmuyor.Bu normail mi sasırdım açıkcası

Aracı çalıştırır çalıştırmaz değil de gerekli olan yaglamalari yapması icin 1-3 dakika bekleyip denerseniz daha iyi olur.

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Son düzenleme:
http://www.renaultfanclub.com/renault-fluence-kulubu/93371-vites-dondu-sadece-3-4-e-giriyor.html burdaki arkadaşında vites geçmiyormuş. Araç iyice ısınsın debriyaj balatası donmuş olabilir 10-20 dakika çalıştırdıktan sonra düzelir. Düzelmiyorsa şanzumana giden halatlar özelliğini yitirmiş aşınmış olabilir.

Usta yarım saat kadar calıstı arac rolantıde hararet ıbresi 2 cubuga cıktı ama vıtes aynı.Bahsettıgın asınma hava duzelınce felan kednıne geırmı donmus gıbı bısey resmen ne yapıcamı bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım.

Geri