Bu parçanın adı & görevi nedir?

phenomena

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

İşaretlemiş olduğunuz parça ile ilgili billgisi olan arkadaşlar sorunuzu muakkak yanıtlıyacaktır.. :eyv

Karbüratöre bağlanıyor belli bir devrin üzerine çıktığı zaman motor 2. bogaz kelebeğini kapatıyor vakum ile

Bu resimdeki araç üzerinde duran elektrik motorumudur ?
Şayet tahmin ettiğim şeyse bunun mucidi kimdir :)
Sorduğun parçaya gelince ben buradan "kanister"e benzettim...

evet spring e elektrik motoru takılmış tesadüfen buldum bende

Bizde yaptıralım elektirikli motor acaba nasıl olmuştur insan merak ediyor ama bizim reno 9 ların o motor sesi bir başka:eyv

adam napsın bıkmış demekki elektrik motoru koymuş :) elektrikli motor ne karburatör ne soğutma sistemi nede yağ istiyor batarya ve motor başka birşey yok

• Beğen
Tepkiler: TheSero
Karbüratörle ilgili bir vakum sistemi ama tam olarak neye yarıyor bilmiyorum...Ama olmasada olduğunu biliyorum çünkü ben söktüm attım bir bağlantısı yoktu...

top şeklinde olan ucunda hortumu olan şeyin karbüratöre,hava filtresinin olduğu kabın altından takılması gerekir. Olmadığında aracın Kalkışı yavaşlamasına sebep olabilmektedir. zira o parça aracın stop etmemesi için havayı kısıtlayan basit bir vakum düzeneğidir(westinghouse gibi çalışır).O olmasa da olur ama atıyorum 100 gibi bir hızla giderken vitesi boşa attığınızda rölantide sorun yaşayabilirsiniz.Olursa da dediğim gibi hava girişine illa ki bir limit koyacağından performansını bir nebze etkiler. 2.boğaz kelebeği ile ilgisi bulunmamaktadır.

Geri