Bu Nasıl Oluyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçen Gün @HakanMegane İle Direksiyon Dersine Gittik Sürücü Kursuna Kursun Arabaları '' Hyundai İ20 '' Bunun Dersi Bittikten Sonra İndi Araçtan Öğretmen Sağ Ön Tarafta Oturmakta İdi Normal Olarak Arabayı Geri Geri Park Etmek İçin Hiç Yerinden Kalkmadı Bildiğiniz Üzere Sürücü Kursu Araçlarında Sağ Tarafta Gaz - Fren Pedalı Bulunmakta Ama Debriyaj Yok Adam Oturduğu Yerden Vitesi Geriye Taktı Geri Geri Park Etti Baktım Kaldım Açıkçası Nasıl Yaptı Diye Hadi Debriyaja Basmadan Geri Vitese Taksa Ses Gelir Duyulur veya Mandallı Olsa Gene Olmaz. Şimdi Benim Aklıma En Mantıklı Açıklama Şu Geldi Otomatik Şanzuman Sistemi Var Dedim Frene Basıp Vites Değiştiriyorsun Ama Sonra Düşündüm Olmaz Normal Sürücü'de Debriyaj Var Aklıma Takıldı Düşünüp Duruyorum Bu Adam Nasıl Debriyaja Basmadan Geri Vitese Takıp Geri Geri Park Etti :soru

Debriyaj pedalı da olabilir mi yan tarafta. Garanti olsun diye gizliden bir şey koymuşlardır belki

Debriyaj pedalı da olabilir mi yan tarafta. Garanti olsun diye gizliden bir şey koymuşlardır belki

2 Tane Normal Pedal Var Abi Debriyaj Pedalı Yok Baktım Bulamadım Ben hihi

Ayrıca Yolda Giderken Öğretmen Yandan Kazık Fren Yaptı Araba Durduğu Halde İstop Etmedi Arkadaş Ayağım Debriyaj Pedalının Üzerinde İdi Hoca Frene Basınca Biraz Aşşağı İndi Dedi.

2 Tane Normal Pedal Var Abi Debriyaj Pedalı Yok Baktım Bulamadım Ben hihi

Ayrıca Yolda Giderken Öğretmen Yandan Kazık Fren Yaptı Araba Durduğu Halde İstop Etmedi Arkadaş Ayağım Debriyaj Pedalının Üzerinde İdi Hoca Frene Basınca Biraz Aşşağı İndi Dedi.
Bu veriler ışığında, Kademeli olarak fren pedalına debriyaj teli bağlamış olabilirler.
Fren+Debriyaj

Sürücü kursu araçları için mantıklı fren+debriyaj

ben debriyaj ve fren var diye biliyorum, yani özel ders aldığım araçta öyleydi diye hatırlıyorum, kafam karıştı şimdi :polis

Adamlar farklı bir uygulamaya imza atmışlar

ama şu da var, ben de hocanın çalıştırmasına şaşırmıştım. her zamanki cenker edasıyla, aracı gaz çalıştırmaz ki hocam, debriyaj çalıştırır, gaz hızlandırır diyip gıcık etmişti beni hehe he bir de dizel araçtı o yüzden sıkışık trafikte zaten gaza dokunmadan gidiyordum aaah ahhh

Geri