Bu Nasil Bir Zevktir :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiç güzel olmamış. gerçi güzel olsa da bu saatten sonra chevy alınmaz, türkiye pazarından çekildi chevrolet, artık satılmayacak. opel servislerinde hizmet verecekmiş, ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Yancı gibi..

İlan açıklamasını okuyun,adam arabayı satmıyor da modifiye dükkanı reklamı yapıyor sanki,garibim birde terimleri düzgün kullanmayı öğrenseymiş...:goz

ARACIMI DIŞTAN 2 RENK YAPTIM RESİMDE GÖRDÜĞÜZ GİBİ OLACAK JANTLAR HARİÇ JANTLARI SİYAH RALLİ TİPİ TAKILACAK ARAÇCIMDA KAZA YOKTUR MOTİFİYE İÇİN BOYATILMIŞTIR BOYADAN ÖNÇEKİ RESİMLERİ VARDIR ARACIN 2011 YILIN ÖN SAĞ ÇAMULUK UCUNDA VE TAMPONDA HASAR OLMUŞTUR VE 1370 TL HASAR GÖZÜKMEKTEDİ DİLEYEN 5664 DEN SORGULATA BİLİR ARAÇIN RENGİNİ 2RENK OLARAK RUSSATA İŞLETECEM MUYAHANE Sİ BU AY BİTİ MUHAYENESİNİ BEN YAPTIRACAM ALACAK KİŞİ DEĞİL TAKASTA EMSALDEĞERDE VAYA ÜSTE PARA ALACAĞIM MODİFİYE EDEBİLECEĞİM ARACLAR OLABİLİR ARACINI YAPTIRMAK İSTEYEN VARSA BENİ ARASIN BOYA 2500TL JANTLAR VE LASTİKLER 2350TL BADİKİT SET 850TL ŞERİT CAM FİLMİ 250TL 150TL FAR LED LERİ 100TLDİR LASTİKLER ÖNLER 225*45*18 ARKALAR 250*45*18 DİR CONTİ PERFORMAS LASTİKLERİ DİR ARACIN BÜTÜN BAKIMLARI YENİ YAPILMIŞTIR MASRAFSIZ DIR ARAÇA ABART EKSOZ TAKILMAMIŞTIR İSTEYEN TAKTIRA BİLİR

Bende tam Usta'nın dedikleriyle aynı fikirdeyim. Adam satma amacında değil kendi reklamını yapmış.

Arabasını yaptımak isteyenler demiş :)
Bi arasammı şunu :D :D

o nasıl bir şey öyle yav adamın yazdığı yazı desen sınıfta kaldı araba desen o da sınıfta kaldı bir de bunu beğenerek mi 'motifiyeletmiş' acaba arkadaş :D

Adam Arabamı Satıyor Motifiye Parçaları Ve Boya İşimi Yapıyor Çözemedim İnsan Terimleri Düzgün Yazar Ya Muyahane Russata Bunedir Ya :D

Geri