Bu Kadarda Olmaz Yazik Günah...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aşağida linkini verdiğim ilani lütfen inceleyin , Araçin piayasa değeri yazdiği fiyatin yarisi bile değil fakat ilan başliğinda yazdiği gibi plaka için araç bedelinden daha fazla fiyat istiyor İlan sahibi ... Yazik günah gercekten belki alirken para bile vermediği plaka için böyle bir çaakalliğin peşine düşmesi birde bunu yapanin bir RENAULT kullanicisi olmasi beni gercekten üzdü ve sizlerle paylaşmak istedim..

:asabi :asabi :asabi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-plakadan-dolayi-yuksek-151074646/detay

ohaaa 34 plaka dediğin nedir ki 50 lira en fazla 100 lira bahşiş ile hal olan bir şey için bu fiyat yazılmaz gider 0 araç alırım kokusunu çekerim 50 lirada verir plaka alırım miss o kokuyu çekmek varken ne edeyim senin aracını

aracın piyasa fiyatının bir iki bin üstünü istese anlarım da bu çok fazla.

Adam plaka parası istiyor.Ozel plaka vs.diye.

Yuh bunun neresi ozel plaka. Ak mi kara mi neyi ozel. Ver babalar gibi bastir parayi al ozel plakani ne 78bini. Millet dolandirici olmus yazik gunah.

yazık günah yaa biz biIe 400 Iira gibi bi rakama aImıştık megane aıslık

34 Ayakkabı Kutusu 3434 ;)

Şaka olsun diye koymuştur canım, bu kadar aptal olunmaz :)

isme özel plaka alırsın daha ucuz yollu olur:)

Her malın bir alıcısı olur derler ama bu aracın alıcısı cıkarmı bu fiyata düşündürücü :)
Benim 2008 wolkwagenimde plakamın sonu 0044 malatyalı oldugum için ama 300 lira bahşiş atıp atmıstım o zaman bu plakanın bi anlamı yok bence bu plaka içinde 1 lira fazla vermem :)

Geri