Bu iki araba arasında siz olsanız hangisini seçersiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1.ARABA
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-2005-1.2-16v-hb-orjinal-km-bakimli-289192819/detay/

Detay: arabanın sol kapısı değişmiş. sahibi kaza yaptığı gün sigorta bittiği için o da kendisi takmış. tramer kaydı temiz.
kaza resmi
http://i.hizliresim.com/6PA0G9.jpg
2.ARABA

2.ARABAYI İLAN SAHİBİ SATMAKTAN VAZGEÇTİĞİ İÇİN TEK SEÇENEK 1.ARABA

NOT: Birinci arabayı 21.500'e bırakıyor.

Son düzenleme:
Özellikle birinci arabayla çok ilgileniyorum. Sahibi bana sol kapının değiştiğini, ve başka bir sahibi, beton saksı ya çarpmış, sağ ve sol ön tamponlar değişmiş. şaselerde birşey yokmuş. araba çelik jantlı. triger ve ön takım yenilenmiş.masrafı kalmamış diyor sahibi.tramer kaydı tertemiz olmasına rağmen, sol ön kapının bana hasarlı fotosunuda attı yukarıda göreileceğiniz gibi. birde sağ ve sol tampon değişmiş ama bunların hiçbiri tramerde yok. zaten sol kapının değiştiği gün sigortam bitti demiş.yani kararsızım, sizce bu araba, bu fiyatta hakeder mi? Normalde 23.000 yazmış ama ona ilk arabam olduğumu ve öğrenci olduğumu söyeyince, bana 21.500 teklif sundu.Yorumlarınız nedir arkadaşlar ?

kapı değişmiş diyor ama ya boyatıp yaptırmışsa? bence kapıya bi boya makinası ile bakıt. belki ek yerlerinden söküp yenisini takmışlarlar boya yoktur. eğer boyasız ve dediği gibi ise alınır modeli 1 yıl daha eski ama kilometresi daha düşük. öğrenci olduğunu düşünürsek tüp taktırman gerekebilir : )

kapı değişmiş diyor ama ya boyatıp yaptırmışsa? bence kapıya bi boya makinası ile bakıt. belki ek yerlerinden söküp yenisini takmışlarlar boya yoktur. eğer boyasız ve dediği gibi ise alınır modeli 1 yıl daha eski ama kilometresi daha düşük. öğrenci olduğunu düşünürsek tüp taktırman gerekebilir : )

abi tüplü araba hiç düşünmüyorum. orjinalliği bozuluyor diye. birde sorun çıkartmasından korkuyorum. yoksa güzel bir tane 119 binde, değişensiz, kazasız 2005 model clio buldum ama sırf lpg li olduğu için almadım.

Banada birincisi daha iyi gibi geldi.Normalde çamurluk değişimi sıkıntıdır ancak bu arabalarda çamurluklar plastik olduğu için en ufak şeyde patlıyor yinede alacak gibi olursan iyi bir kaportacıya baktır onlar zaten anlıyor ufak birşeyden mi değişmiş yoksa şaseye falan gelmiş mi hayırlısı olsun 😊 Bu arada nerede öğrencisin.

Geri