Bu Düğme Ezelden Beri Yanıyormuydu Yoksa ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
ya ben dikkat etmedim yıllardır bu zıkkım şey yanıyordu yada şase filan var anlayamadım:goz

qmRPG5.jpg

ortadaki kilit açma- kapama tuşuma kafam takıldı kontağı ve farları kapatıncada ışıl ışıl maşallahıslıkacaba normaldede öyleydi benmi farketmedim:kupa​aküde bir sorun yok 1 hafta bekleyen araba tek marşta çalışıyor bileniniz varmıdır dostlar bir sakatlık varsa inip sökeyim bari dedim.....

Abi ben flash ile 240 bin km yaptım sadece parklar yanıyor iken yanar o , onun haricinde yanıyorsa sorun var bence .

Abi ben flash ile 240 bin km yaptım sadece parklar yanıyor iken yanar o , onun haricinde yanıyorsa sorun var bence .

meganlardada yanık kalıyormuş ... gidip sökeyimmi acaba düğmeyi hımm ama herbişey kapalıyken o düğme ye basılınca kapıları kitler demekki her halikarda elektrik var....kafam karıştı akşam akşamroadfox

Parkları yakınca yanması lazım. özlemişim o tuşları :)

Abi , benim megane'da kapıları kilitleyince merkezi kilit , yol bilgisayarı , sol ön kapıdaki arka kapının kilit tuşu birde anahtar kartın yuvası yanıyor ama 1 dk falan sonra sönüyor.Ama seninkinin yanması normal değil . Onun arkasında yanlış hatırlamıyorsam 5 tane soket var , merkezi kilit için çalışır ama ışığı parklara bağlıdır , sonuç olarak kuvvetle muhtemel şase var.

Aküyü bitirmeden işi çözmelisin başkan...

Aküyü bitirmeden işi çözmelisin başkan...

İyide 1 hafta yatan araba tek marşta nasıl çalışıyor onu anlamadım zaten bana sanki normali buymuş gibi gelmeye başladı ama nereden dikkat ettim ben bu zıkkım düğmeye ya
hımm

İyide 1 hafta yatan araba tek marşta nasıl çalışıyor onu anlamadım zaten bana sanki normali buymuş gibi gelmeye başladı ama nereden dikkat ettim ben bu zıkkım düğmeye ya
hımm
Şanslısın diyelim... :)

Şanslısın diyelim... :)

evet şanslıymışım şimdi inip söktüm iyikide sökmüşüm ısınmış epey iyide jack giriyor komple ne şase yapabilirki?düğmemi bozuldu acaba :(

Abi anahtarın arkasında 2 adet artı gelen kablo var. Birine devamlı gelir kilitleme için, diğerinede sadece parklar açıkken gelir. Senin park artısına biyerden direk artı temas ediyor ve bu yüksek ihtimal düğmeden kaynaklanıyor. Değiştir hallolur ama dav marka olsun ki bidaha sıkıntı yaşamayasın. Yoksa devamlı yanan ampul düğmenin içini eritir ve daha büyük sorun çıkarabilir. :eyv

Geri