Bu Araç Hakkında Yorumlarınız Lütfen Acil

barca1899

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ankara oto pazarinda 1.5 dci otantik clio 3 hb 150.000 kmde 2008 model çamurluk boyali tampon lokal yarim boya koyu gri renk en son 19.000 liraya bırakıyor..kmsi sıkıntı yaratabilir mi ? ileride satacağim zaman ne gibi sikintilar cikar ? sizce fiyat iyi mi yardimci olursanız sevinirim

yaşına göre km bıraz fazla, orj.km.mi, sende eskıtcen, 200 km enaz olur, satışta nazlanır... fiyatıda bıraz daha kırdır... satarken sende kırık satcan yanı... motoru ıyı baktır, evraklarını-kaza belasını ıyı sorgulat... sona sorun çıkmasın... ona göre düşün...:cool:

Son düzenleme:
Fiyatı düşürmeye bakın biraz daha.

fıyat maalesef daha aşağı çekilmiyor

aracın km.'si yaşına göre oldukça yüksek.
masraf açma ihtimali büyük.
150,000km. az değil..

dizel de 150bin km psikolojik sınırı vardır.. siz bunu alacaksınız daha sonra satmaya çalışırken çok sıkıntı yaratır.. birde yaşına göre çok değil mi km si.. bana direk kiralık arabadan çıkma gibi geldi... bu şekilde bu fiyata kmsi 90 bin civarında bulursan daha iyi olur...ha birde tamponda boya hiç önemli değil bence...

4 yaşında dizel bir araç için 150k gayet normal km, servis bakımlı ise motorun durumunu kontrol ettirtip alabilirsin.

4 yaşında dizel bir araç için 150k gayet normal km, servis bakımlı ise motorun durumunu kontrol ettirtip alabilirsin.
senelik olarak yaklaşık 40 bin km bence normal değil..:)

km normal araç ya şirket aracıdır veya kiralıktır. bence hiç bulaşmayın..

satarken sıkıntı olacagını düşünüyorum vazgectım bu aractan bılgılerınız ıcın tesekkur ederım..2006 model 1.6 dınamık vardı otomatık vıtes hata boya yoktu 105.000kmde ıdı 21.500 demıstı son ona yonelebılırız belkı tesekkurler

Geri