Merhaba arkadaşlar.98 model brodway RN karbüratörlü aracım var. benim arabada şöyle bir sorun var. benim arabanın rölanti 5 ile 5.5 arasındaydı, bende çoğu zaman jikle çekili gidiyordum rölanti dengede dursun diye ilk çalıştırmada sonuna kadar çekiyordum,jikleyi motor ısınınca normal 10,da kalacak şekilde jikleyi ittiiyordum bugün ayarlayım rölantiyi dedim açıyorum rölanti düşüyor jikle çekili halde hiç ayarlanmıyor jikle açıkken rölantiyi yükselttikçe tuhaflaşmaya başladı bende jikleyi kapattım ayarladım. rölantiyi ayarladım ama rölanti açtıkça rölanti düştü tam tersini yaptım bayağı açtım sarı vidayı açtıkça düştü rölantiyi kısarken dengeyi buldum 10,da ayarladım şimdi jikleyi çekince rölanti biraz düşüyor sonra en fazla 12 oluyor önceden 15 olurdu sizce ne gibi bir sorun var karbüratölemi alakalı yoksa başka birşeymi çekişte biraz düştü sanki önceden uçardı.acaba yarım jikle gidiyordum ondanmı acaba. Benzinde rölanti 5 ile 5.5 arasında denedim.benzinde jikle görevini yapıyor 1500 deviri rahat buluyor jikle çekili halde.biraz uzun oldu kusura bakmayın umarım sonuna kadar okuma sabrını gösterirsiniz teşekkürler.