Bozuk yollarda tekerden gelen lingir lingir sesi.

guitar junior

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Uzun zamandır tekerlerden lingir lingir ses gelir fazla önemsemezdim. Geçen lifte girip alt takımlara baktığımızda şunları gördük.

2 arka amortisör yağ kaçırıyor. Sachs 120 TL. Monroe 200 TL. İkisi de 1 yıl garanti ama uzun gitsin istiyorum.
2 torsiyon takozu
1 torsiyon bilyası
1 dış akis körüğü
2 arka teker bilyası
4 tabla burcu
2 viraj kol lastiği değişecek. Toplam 390 tutuyor Monroe amortisör ile birlikte.
Acılınca ekstra çıkabilecek olanlar da var...

Bu bakım konforda ne kadar fark yaratır? Değer mi? Görüşlerinize arkadaşlar...

can skıcı o sesler kesilir suspansiyon iyilesir Monroeden sasma :eyv

Parçalar hep yan sanayii galiba,ucuz tutmuş. Amortisör monroe takmanı tavsiye ederim.

Kesinlikle fark eder. Rahatsız etmez, süspansiyon iyileşir

Bu konunun bir benzeri daha olacak. daha detayllı fiyat listesi veren aboneliğinde bulunan varmı?

orjinal mais ön amortisörleri eylülde çiftini 170 e almıştım.araç megane 2 bu arada

orjinal mais ön amortisörleri eylülde çiftini 170 e almıştım.araç megane 2 bu arada

Önler ucuz, arkalar pahalı. Ben Kadirli'de yaşıyorum, burda yetkili servis olmadığından bu işlemlerin tamamı için Adana'ya gidersem daha da pahalıya mal olurdu. Yetkili servis bu paranın dışında saat başı işçilik ücreti eklemiyorsa çok iyi üstad, güle güle kullan... ;)

Son düzenleme:
yok ben amortisörleri mais aldım ama montajını dışarıda ustama yaptırdım.adanaya gelme durumun varsa sanada yardımcı olabilirim.

Geri