Böyle bişey olabilir mi ?

adanalı01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2003 model sceniclerin dijital klimaları magene 1 lere olur mu göğüs kısmı aynı nette araştırım yabancı sitede biri sormuş ama cevap bulamamış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ik-2003-model-scenic-1-6-dynm-149130260/detay

mesela bu likteki dijital klima megane 1 e uyum sağlar mı arka tarafındaki giriş yerleri aynımıdır,sensöleri falan var mı dijital klimanın ? oluru vardır inş :)

6cq0.jpg

Bu İşi Bilirse @Kadir Salim Kardeşim Bilir , Görünce Cevaplar.. :eyv :eyv

Parçalar hemen hemen aynı.Ama soketlerini araştırmak gerekir:eyv

blank.gif
blank.gif

soketlerde oluyordur bence 2002 modelleri manuel 2003 dijital soketleri değiştirdiklerini sanmıyorum ürünün maliyeti açısından :) ama sensör olayı var mı onu araştırmak lazım :kahve:soru

kadir kardeş bekliyoruz cevaplarını :)

Klima sensörü var,iç havayı ölçüp ona göre hava sıcaklığını ve debisini ayarlıyor...

Bana olur gibi geliyor. Ve çokta güzel olur. Ama bunu yapabilecek iyi bir usta bulmak gerekiyor.

Bence bu sistem ile digital sistemin elektrik tesisati kesinlikle farklidir ben sanmiyorum birebir uyacağini ama araştirip gostermek sormak gerekli

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

Bende Öyle Dedim Tugaya Kubilay :eyv :eyv

Tertibatı eksiksiz scenic den al birebir uyum sağlar için rahat olsun. Sadece dediğim gibi sensörler kablolar v.s bunları eksiksiz tamamla birebir aynı olarak çalıştırırsın. Çünkü ürün gamı megan 1 den alma ve kullanma yapıldı scenic e birebir.

Uymaz. Sadece Ekranı Alıp Koymak İle İş Bitmez, Arka Soketleri Farklı, Analog Klimalarda Klima Sensörü Yok, Analog Klima Sistemleri Halatlı'dır.

Komple Scenic'in Klima Tesisatını Alıp Koymak Gerek, Buna'da Ne Para Dayanır, Nede Bunu Yapacak Usta Çıkar Kimse Yanaşmaz Kolay Kolay :eyv

Şöyle Ufak Bir Video İle Türkiye'de Yapılmayacak Bir İş Olduğunu Size Özetleyeyim, Video Sadece 2:00 Dakika Ama Hızlandırılmış :)

http://www.youtube.com/watch?v=fEVCcDwMj_o#t=107

Geri