Boyaya yapisan lekeler

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar araba yi fazla kullanmiyorum 5 gun yatiyo 2 gun calisiyo araba hayliyle kirleniyor bi bakiyorum kaportanin boyanin ustunde lekeler var boyaya yapmismis cikaramiyorum boyayi kaldircam diye korkuyorum uzakdan belli olmuyor ama dikkat le bakinca belli oluyor bakdikca canimi sıkıyor bunlari nasil çıkaricam ve neden bunlar oluyor diger araclara flan bakiyorum bole bisey yok neden olabilir

Aracınız ağaç altında yatıyorsa ondan oluyor genelde... İnce bir pasta ile çıkar sanırım.

Hayir etrafinda bisey yok ama az bi ilerde insaat var kamyonlar geçdikçe yerdekiler kalkiyor geçen kabutta vardi simdi kapidada var pasta attirmayi dusunuyorum ama

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun boyaya zararlı olduğunh duymuşdum bir tane arkadaş facede arabasında oluşan zararlari atmisdi

Bunun boyaya zararlı olduğunh duymuşdum bir tane arkadaş facede arabasında oluşan zararlari atmisdi
valla ben ıkı yıldır kullanyrm hıc bırsey olmadı guvenemedıysen en azından bıkereye mahsus lekerı cıkarmak ıcın kullanabılrsın

Kurumuş kuş pisliği, ağaçlardan gelen döküntüler ve buna benzer şeyler için değişik markaların spreyleri oluyor. Örnekse Meguiars Quik Detailer, ya da Sonax 'ın benzer ürünü gibi. Spreyle lekeli yere birkaç fıs atarsınız, sonra bezle kolayca çıkar.

Geri