Boya koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Braver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Braver

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
izmirde boya koruma işini iyi yapan bildiginiz bir yer var mı? ayrıca fiyatta belirtirseniz sevinirim

Soft 99 wax kullanmistim onceki koyu aracimda.su ana kadar bu kadar su kaydiriciligi olan wax gormedim.yikamaya girince adam tazyikli su tutuyor sinir oluyordu abi bu araba islanmiyo diyordu.artik tanimislardi birbirlerine bu araba oyle diyorlardi.

Linkteki videoyu izledim ama, siz kullandıysanız size sorayım. Uygulaması zahmetlimi? Kalıcılığı nekadar birde..

Evet ben araci 0 alirken uygulattim yaklasik 6 ay gidiyor. Araci yikarkende scholl concepts neo pollymer kullaniyorum memnunum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla kim nederse desin MEGUİARS başka mi marka bilmem. 2012 clio4 icon alev kırmızı aracımın her türlü iç ve dış temizlik ürünlerinde meguiars kullanıyorum. çokta memnunum. fiyat olarak diğer markalardan biraz pahalı, ama inan verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veriyor. :)

valla kim nederse desin MEGUİARS başka bi marka bilmem. 2012 clio4 icon alev kırmızı aracımın her türlü iç ve dış temizlik ürünlerinde meguiars kullanıyorum. çokta memnunum. fiyat olarak diğer markalardan biraz pahalı, ama inan verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veriyor. :)

Geri