Boya atması

yukarimahalle

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar; aracın belirlenemeyen bir durumdan dolayı , siyah boyalı tavanda 1 milimlik bir boya atması oluştu darbe almışlığı yok ,taş sıçrama durumu da söz konusu değil tahminime göre .bu çiziği siyah oje ile kapatabilirmiyim varsa başka önerileriniz neler olabilir ..

tam benim boya çatlaması konusuyla altlı üstlü denk geldi aynı zamanda açmışız konuyu :D

ağaçlardan bir nesne veya evlerden bir cisim düşmüş olabilir. tazikli su kullanıyorsanız eğer çok yakından tutulmuşsa belki o neden olmuştur.

tesadüf aynı konu peş peşe açılmış oldu :) yıkamadan kaynaklı değil su basıncına dayanıklı boyalar..rütuş boyası harici kapatamıcaz anlaşılan ..

Benim de basima geldi. Çözüm şudur. GG'de araca özel boya diye aratın hemen çıkacaktir. Aracinizin boya kodunu yazin oje şişesinde rötüş icin boya gönderiyorlar.

Notbeş ile gönderildi.

aracın boya kodunu nasıl öğrenebiliriz ?

Hocam o boya değil iyice bak kaplama :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim Capturda kırmızı siyah.Kapı çıtaları dahil üst tavan kaplama .Bende boya sanıyordum ama sanırım taş sıçramış ve siyak kaplamanın altı kırmızı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de basima geldi. Çözüm şudur. GG'de araca özel boya diye aratın hemen çıkacaktir. Aracinizin boya kodunu yazin oje şişesinde rötüş icin boya gönderiyorlar.

Notbeş ile gönderildi.
Bunu bilmiyordum gittigidiyor okadar alışveriş yaptım. Teşekkürler.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oto boyacısına gidin, rötüş boyası istiyorum diyin, katalogdan bakıp araçla da karşılaştırıp size ufak kutuda boya verir. 10tl falan olması lazım. Ufak rötüş fırçasıyla yapabilirsiniz

f581f40d95ccc4d506d2ad44528cc286.webp
078a53779dcfc793bf153f617dcbb5ac.webp

Notbeş ile gönderildi.

Ekli dosyalar

• f581f40d95ccc4d506d2ad44528cc286.webp
    f581f40d95ccc4d506d2ad44528cc286.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 91
Geri