Boğaz kelebeği temizliği

inegöllü

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar ben burada yeniyim sizinle bir konuyu paylaşmak istedim tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...

Bende renault clio 2 2004 model aracım var dün sanayiye gittim yaklaşık 3 hafta kadar bir süre oldu arıza ışığı yandı makineye taktırdım arızanın boğaz kelebeği, ısı müşüründen olduğunu söyledi bende maliyeti ne olur 140 tl fıyat çıkardı yaptırdım şuanlık herşey güzel sıkıntı yok saat gibi rolantı ayarıda bozulmuştu oda düzeldi arıza ışığıda söndü her şey tamam gibi sonuç olarak sorum şu....

söylemiş olduğum fiyat uygunmudur temizleme olduğundan ne kadar gider yada forumda inegöllü var ise bana yardımcı olacak kimse varmı şimdiden teşekkürler...

Bu forum ölmüş galiba uzun zamandır uğramıyordum. ben cevaplıyayım sadece işçilik ve değişen parça yok ise çok. Normalde eli çabuk usta 50 tl ye hantal bir usta 100 tl yapar. Ama ısı müşürünü değiştirdiyese tahmini 40 50 tl olabilir fiyatı 100 tl de işçilik yazmış normal gibi.

bu forumda ıs yok arkadslar

Nerden vardon bu kaniya

Samsung Edge ile gonderildi

merhaba arkadaşlar,

2005 Model 1.4 16V Clio 2, Benzinli, Otomatik vites aracım var. Şu an 65.870 km'de. Gösterge panelinde 3 tane arıza ışığı yandı ve gaz pedalı boşa çıktı ve devir saati 2.500 ile 3.000 devir arasında çalışmaya başladı. Bilgisayarda arıza tesbiti yaptırdım, arızanın gaz potansiyometre den kaynaklandığı sonucu ortaya çıktı. Renault servisinden orjinal parçayı aldım takdırdım arac düzeldi. Ancak bir süre sonra aynı arıza tekrar meydana geldi. Bir süre aracı kullanmadım, sarı motor ışığı yanmasına rağmen araba normal çalıştı. Hatta bir süre sonra arıza ışıklarının hepsi kendiğinden kayboldu. Bu seferde ilk çalıştığı zaman stop etmeye başladı. Bu stop etme motor sıcakken veya soğukken bile oluyordu. Sonra aracı kullandıkça hiç bir sorun yok gibi çalışıyordu. Dün aracı çalıştırdığımda arıza ışıkları yeniden yandı ve motor yüksek devirde çalışmaya gaz pedalıda yok gibiydi. Neden olabileceği konusunda yardımcı olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim..

Geri