Bmw E34 5.20İ.A Hakkında ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Babam Bugün Bir Tane Bmw E34 Kasa 5.20İ.A 1994 Model, 199.000 Kilometrede Otomatik Vites ve 2. Sahibinden Plakasında TR Bulunmamakta, Gelmiş Alalım'mı Diye Sordu Bana, Arabanın Sağına Soluna Baktım, Kaportacıya Felan'da Baktırmış, Ben Ona Bildiklerimi Aktardım;

1- ) 5.20İ 150 HP 24 Valf

2- ) Pedal Altı Turbo Tuşu Olarak Tabir Edilen Tuş Var,

3- ) Güzel Arabadır Dedim.

Benim Sizden Öğrenmek İstediğim İse;

1- ) Yakıt Nasıl ?

2- ) Çift Vanoslu Olduğu İçin Vtec Teknolojisine Benzer Bir Teknoloji Var ( 4.000 Devire Kadar Tek Vanos, Sonra Çift Vanos Açıyor )

3- ) Yedek Parça Fiyat ve Bulunabilirliği,

4- ) Aracın Son Sahibi Olma Gibi Bir Niyetimiz Yok, İkinci El Piyasasında Satabilirmiyiz ?
hihi

Son düzenleme:
e 36 sanırım o :), bmw herzaman satar ama otomatik oluşu daha sonra zorlar sizi satmakta ve yakıtıda onun için biraz fazladır bakkalda bile parçası vardır :aytuğ

e 36 olmasın o hımm çok yakar parça pahalı 2. el piyasası bildiğim kadarıyla fena değil bence e46lara bi bakın ;)

E34 Kasa 3.20İ 5.20 olmasın o Kaan bu ütü ne zaman biter acaba

Pardon 3.20 Yazmışım 5.20 Olacak :o

5.20 olunca fiyatı önemli tabii :)

14 Civarı'na Gelecek Abi Bizim Arabayı Vereceğiz Üzerine Para Vereceğiz :eyv

19-20 yeni kasasını bulabilirisniz bence çok..

O sene bmw daha cift vanosu icad etmemisti.

Cift vanos 5 kasada ilk e39 kasada 99 un 2. yarisindan sonra kullanilmaya baslandi. Hem araba makyaj gordu hem otomatik sanz. triptronik oldu hemde M54 cift vanoslu motor geldi.

94 model e34 5.20 m50 motor tek vanoslu. Ayni motor 95e kadar 3 kasadada kullanildi. 95 sonrasi 3 kasa M52 alm. bloklu motora gecti.

94 model e34 icin 14 lira cok. Araba business paket ise verilebilir ancak.

O sene bmw daha cift vanosu icad etmemisti.

Cift vanos 5 kasada ilk e39 kasada 99 un 2. yarisindan sonra kullanilmaya baslandi. Hem araba makyaj gordu hem otomatik sanz. triptronik oldu hemde M54 cift vanoslu motor geldi.

94 model e34 5.20 m50 motor tek vanoslu. Ayni motor 95e kadar 3 kasadada kullanildi. 95 sonrasi 3 kasa M52 alm. bloklu motora gecti.

94 model e34 icin 14 lira cok. Araba business paket ise verilebilir ancak.

Bende Yeni Öğrendim Abi 5 Serisinde 94 Model'de Tek Vanos Başlıyormuş, 3 Serisinde İse 95 Model'de M52 Aliminyum Blok Çift Vanos'a Geçiyormuş,

Araç Business Paket Değil, Hatta Modelinin En Full'ü Bile Değil, Sunroof ve Deri Döşeme Yok :soru

Geri