Bizimkisi Garip Bir Aşk Hikayesi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Ağalar battık batıyoruz derken sessiz sedasız Flash'ı satılığa çıkartmıştım:(hoş hala ilan duruyor.Dün aradılar dedim sabah gelin bakarsınız.Geldi sabahın köründe sağına bakıyor solunu sallıyor az kaldı girecem herife farkında değil lavuk:pislikmotora yürüyene bakalım dedi:(ilk defa Flash'ın co-pilot koltuğuna geçtim:(herifte bir keyif aaa bide konuşup duruyor yok şurasına şunu yaparım bunu değiştiririm:pislikyaw dur daha satmadımki:(bi kalkış yaptı pati çekip bide vayy be diyor:(çıktık havaalanı yoluna lavuk gaza bastıkça keyfide yerine geliyor:(dedim yeterrrr araç bu işte:pislikeve döndük pazarlık kısmı başladı:(yok 100 in yok 50 in:mad:dedim 1 krş inmem fiyat son bu işine geliyorsa:(biyerlere telefon etti düşündü taşındı uzattı elini tamam abi hayırlı olsun:(:(:(fiyat çok iyi birdaha veren olmaz sanıyorum böyle küt diye nakit ben çok sıkışığım oda doğru:(araba görmemiş adamda değiliz bu yaşa kadar agababalarına bindik niye taktık buna birde onu düşünüyorum arada:(al parayı rahatla önümüzdeki 3 ay sonra çek cillop gibi bir makina araba bu bir avuç civata parçası işte:(mantığım bunları derken ve aslında halada diyorken döndüm adama kardeşim kusura bakma ben senin taksi paranı vereyim yorduk buraya kadarda satmıyorum dedim:halayherif diyemedi yüzüme ama sen delimisin diye şimdi arkamdan saydırıyordur eminim:cool:e haklıda ne diyeyim şimdi:naberUzun lafın kısası bu Flash'ın bulunmaz hint kumaşı olmadığını piyasada çok daha iyilerinin olduğunu eski teknoloji vs vs vs olduğunu bende biliyorum ama kendime bile anlatamadığım ve açıklayamadığım birşey işte ben bunu seviyorum:)ve geçen sene satacaktım tek bir damla yaş süzülmüştü oğlumun yanağından o zaman birde onun hatırı var satamadım işte:naberneyse depoda az bir benzin var gidip basayım biraz stres yaptım baya:halaybirde yıkayıp jantlara kırmızı fosforuda çekeyim gönlünü alayım ohh behehe

Abi daha yeni komple bakımdan çıktı Flash , biraz bin ettiğin masrafa değsin :)

Valla Bravo yani açık yüreklilikle anlatmışssın eve bendede 1995 Flash S vardı İlk arabamdı. Daha 60.000 deydi. Bilirim ayrılık acısını bende alçaltıp eksoz filtre cam filmi yapmıştım 10 numara olmuştu...

​Ne Adamsinnn Ya

​Duygulandım nedense,iyi olmuş satmadığın...:eyv

Geri