Ağalar battık batıyoruz derken sessiz sedasız Flash'ı satılığa çıkartmıştımhoş hala ilan duruyor.Dün aradılar dedim sabah gelin bakarsınız.Geldi sabahın köründe sağına bakıyor solunu sallıyor az kaldı girecem herife farkında değil lavukmotora yürüyene bakalım dediilk defa Flash'ın co-pilot koltuğuna geçtimherifte bir keyif aaa bide konuşup duruyor yok şurasına şunu yaparım bunu değiştiririmyaw dur daha satmadımkibi kalkış yaptı pati çekip bide vayy be diyorçıktık havaalanı yoluna lavuk gaza bastıkça keyfide yerine geliyordedim yeterrrr araç bu işteeve döndük pazarlık kısmı başladıyok 100 in yok 50 indedim 1 krş inmem fiyat son bu işine geliyorsabiyerlere telefon etti düşündü taşındı uzattı elini tamam abi hayırlı olsunfiyat çok iyi birdaha veren olmaz sanıyorum böyle küt diye nakit ben çok sıkışığım oda doğruaraba görmemiş adamda değiliz bu yaşa kadar agababalarına bindik niye taktık buna birde onu düşünüyorum aradaal parayı rahatla önümüzdeki 3 ay sonra çek cillop gibi bir makina araba bu bir avuç civata parçası iştemantığım bunları derken ve aslında halada diyorken döndüm adama kardeşim kusura bakma ben senin taksi paranı vereyim yorduk buraya kadarda satmıyorum dedimherif diyemedi yüzüme ama sen delimisin diye şimdi arkamdan saydırıyordur eminime haklıda ne diyeyim şimdi:naberUzun lafın kısası bu Flash'ın bulunmaz hint kumaşı olmadığını piyasada çok daha iyilerinin olduğunu eski teknoloji vs vs vs olduğunu bende biliyorum ama kendime bile anlatamadığım ve açıklayamadığım birşey işte ben bunu seviyorumve geçen sene satacaktım tek bir damla yaş süzülmüştü oğlumun yanağından o zaman birde onun hatırı var satamadım işte:naberneyse depoda az bir benzin var gidip basayım biraz stres yaptım bayabirde yıkayıp jantlara kırmızı fosforuda çekeyim gönlünü alayım ohh behehe