Bir zamanlar R12...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Görkem

Bilgi Girilmemiş
[video=youtube;p--cKL2fOnE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=p--cKL2fOnE[/video]

Bir zamanlar neydi ne oldu 12 ler....12 değil 13 oldular artık 13 hehe
36566_3739517696236_1524970246_3175323_406800383_n.jpg

Maşallah Emre; yakıyor ortalığı... 10 numara :bravo Bu arada Mercedes ne oldu? son durum nedir? merakla bekliyorum.. Bende 230.4 bakıyorum LPG siz olanından...:D

Vidyodaki aracın kaputunda şişkinlik var...

Maşallah Emre; yakıyor ortalığı... 10 numara :bravo Bu arada Mercedes ne oldu? son durum nedir? merakla bekliyorum.. Bende 230.4 bakıyorum LPG siz olanından...:D

abi merso yatışta boyaya girecek hala bekliyoruz :( ustanın dediğne bakarsak bu hafta başlıycak ama biraz zor geliyo bana sanayicinin sözüne inanmak gelmiyo pek benim içimden aslında ekonomı acısından 230.4 iyi fikir abi bizimki valla içiyo resmen benzının borulardan şırıl şırıl geçisini duyuyosun ya içiyo resmen...:)
Vidyodaki aracın kaputunda şişkinlik var...
usta o motorda bişiler var dışarı taşıyo:)

Havalandırma yapıcaklarmış son anda mühendis vazgeçmiş hehe sonra da biraz daha geliştirip; williams'a yapmışlar hehe

Havalandırma yapıcaklarmış son anda mühendis vazgeçmiş hehe sonra da biraz daha geliştirip; williams'a yapmışlar hehe
öyle tabi williams ın dedesi niteliğinde bir çalışma onun doğuşu bu model ama kımse beğenmez 12 der geçer aslında amerikan arabaları gibi motoru salacaklar hafiften dışarı o kelebeklerin açılıp kapanışını seyredeceksin......hehe

Geri