bir Satılık R19 daha

Bereli6161

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault R 19 1.4 Europa RNA 1998 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 73816787

geçen haftaki son bakım

20/50 castrol yağ
yağ filtresi
hava filtresi
4 buji
distribütör
ön disk ve balatalar
fren hidrolik hortumları
egzos orta ve son susturucu
.......................................değişti

Fren hidroliği,direksiyon hidroliği ve şanzuman hidroliği tamamlandı.

Aracın içi,dışı ve motoru lifte kaldırılıp komple yıkandı.

Bu saydığım işlemlerin tamamı geçen hafta yapılmış olup toplamda 506 Tl para ödemiş bulunmaktayım.

Sıfır araç alır gibi sadece yakıtını koyup gideceksiniz.Buna garanti veriyorum.Tek kelimeyle sorunsuz diyebilirim.

İlanı güncelleyemediğim için buraya yazdım.2001-2002 RXT ve RXİ megane 1 ile de takas düşünülür lakin bu kadar temiz olmakla beraber.Başka bir takas düşünmüyom.Boş yere msj atılıyor.

Son yapılanlarla birlikte pazarlık düşünmüyorum

Araçta hava yastığı,abs,klima yok diye söylenen çok.İsteyen onlardan alsın.Yetkisi servis garanti veriyor orjinal olduğuna.

Saygılar....
Plakaya dikkat ederseniz 54 KA 056 dır.Lakin sakaryalılığımızı daha da ilerletmek için ben pc ortamında 54 KA 054 ü kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar güzel araba..

2000 model RNE 105 000 KM 1.6 İE SİZCE SEDAN BEYAZ MEGAN MOTOR 13 500 TL

tugrul kendini üye tanıtımları bölümünde tanıt !

RTE olması lazım , Eğer yol tutuşu pek aramıyor ve şehir içi kullanacaksanız Clio Sedan1.4 öneririm .
Renault 19larda kronik hararet sorunu var ( Üst kapak conta yakmayan yoktur )

hayırlı satışlar

tugrul kendini üye tanıtımları bölümünde tanıt !

RTE olması lazım , Eğer yol tutuşu pek aramıyor ve şehir içi kullanacaksanız Clio Sedan1.4 öneririm .
Renault 19larda kronik hararet sorunu var ( Üst kapak conta yakmayan yoktur )

bu üst kapak conta işi nerden çıktı abi...ben duymadım hiç.birde neden bu sorunu yapıyor.ben sürekli hararete ve diğer bütün göstergelere bakarım yolda olduğum sürece.hiç hararet yaptığını görmedim.merak ettim bi aydınlatırsanız çok memnun olurum..teşekkürler

bu üst kapak conta işi nerden çıktı abi...ben duymadım hiç.birde neden bu sorunu yapıyor.ben sürekli hararete ve diğer bütün göstergelere bakarım yolda olduğum sürece.hiç hararet yaptığını görmedim.merak ettim bi aydınlatırsanız çok memnun olurum..teşekkürler
Üst kapak contası silindir ile motor kapağının arasında ki motor yağına su karışmamasını önleyen bir parça .
Arabanın Maşallahı var diyelim şayet conta yakmak R-9 , R-19 ların çok büyük sorunu .

Ben 2 kere değiştirdim bir daha da değişmeden satılacak :D

Üst kapak contası silindir ile motor kapağının arasında ki motor yağına su karışmamasını önleyen bir parça .
Arabanın Maşallahı var diyelim şayet conta yakmak R-9 , R-19 ların çok büyük sorunu .

Ben 2 kere değiştirdim bir daha da değişmeden satılacak :D

çok dikkatli kullanıyorum ama yinede şans galiba bu işler.inşallah yaşamam ve de kimse yaşamaz.r9 da da öyle birşey görmedik hiç 5 yıl içersinde.nasip diyelim artık :d..bilgilendirme için sağol abi..

Geri