-Bir Megane RS Faz 2 Daha Bulunduu

Vay çok iyi koltuklarda Recaro sanırım + cam tavan... :) Tek sıkıntısı LPG olması bence.

Fiyat abartili

Vay çok iyi koltuklarda Recaro sanırım + cam tavan... :) Tek sıkıntısı LPG olması bence.

Günlük kullanılacak ise LPG candır :) Alıp istemeyen söktürebilir tabi.

Arabanın durumu içler acısı arkadaşlar... Bizzat yaklaşık 1,5 ay önce bizzat yakından inceledim ve hatta test sürüşü yaptım.
Kimsenin malını kötülemek tarzım değildir; lakin foruma bir faydam dokunması açısından bilgilendirmek istedim. İç ve dış kondüsyon berbat; amiyane tabirle eşşeğe biner gibi binilmiş. Hiç özen gösterilmemiş. 2009'da alıp gözüm gibi sakındığım RS'imi sattıktan ve tekrar temiz RS arayışlarına başladıktan sonra bunun gibi benzer araçları ve özellikle bu aracı görünce aracımı sattığıma bir kez daha pişman oldum.
Sırf görüntüsünün tazelenmesi ve orjinaline "yaklaştırılması" için en az 5bin TL yer. O yüzden vazgeçmek zorunda kalmıştım.:berbat

zengin zübbenin birisi alıp eşek niyetine binmiştir...sıkılıncada satmıştır..

bu araba bayadır satılıklarda zaten. yeni bulunmadı yani :D

Bir ara LPG yi sökmüşlerdi,el değiştirmiş galiba...

Araç hakkaten çok kötü.. Öyle böyle değil. Bu km.deki bi aracın, hele hele böyle özel bir aracın direksiyon simidindeki soyulmaları görseniz diğer yerlerine bakmazsınız bile... O kadar yani.:berbat

Geri