merhaba arkadaslar bunun için üye oldum kafama kesinlikle koydum hatcback clio 2 alıcagım 2000 2004 arası bütcem 15. 15500 duruma göre 16000 aradıgım şey az yaksın fazla sorun cıkartmasın güvenlik görevlisiyim. bazen gece vardiyamda sabah işten cıkınca yada gece giderken kullanırım arada bide gezerim. pek fazla zorlamam aracı sanırım aradıgım şey clio 2
şimdi bi kaç sorum var her yerde yaptıgım araşdırmalara göre rxt modelinin en full oldugu ve rxt almam gerektigi . 1.6 almamı öneriyolar ama 1.4 ler daha full sanırım aradıgım bütçeye 1.4 hiç bulamadım ama 1.6 bütçeme uygun araçlar var simdi . sorularım var bi kaç kronik olan tek sorunu bobinlerden bahsediyolar baska sorun varmıdır 8. v önermiyolar sebepleri nedir ? ve simdi rxt rxt diye dayatıyolar en fulu rxt anladım ama diger paket farklılıkları nedir ? rxt rte rn vsvs vs ?
yorumlarınız neler. ve bana ankara içi önerebilceginiz araçlarınız varmı
şimdi bi kaç sorum var her yerde yaptıgım araşdırmalara göre rxt modelinin en full oldugu ve rxt almam gerektigi . 1.6 almamı öneriyolar ama 1.4 ler daha full sanırım aradıgım bütçeye 1.4 hiç bulamadım ama 1.6 bütçeme uygun araçlar var simdi . sorularım var bi kaç kronik olan tek sorunu bobinlerden bahsediyolar baska sorun varmıdır 8. v önermiyolar sebepleri nedir ? ve simdi rxt rxt diye dayatıyolar en fulu rxt anladım ama diger paket farklılıkları nedir ? rxt rte rn vsvs vs ?
yorumlarınız neler. ve bana ankara içi önerebilceginiz araçlarınız varmı