Bilgilerinize ihtiyacım var clio 2 arıyorum

serkan6606

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar bunun için üye oldum kafama kesinlikle koydum hatcback clio 2 alıcagım 2000 2004 arası bütcem 15. 15500 duruma göre 16000 aradıgım şey az yaksın fazla sorun cıkartmasın güvenlik görevlisiyim. bazen gece vardiyamda sabah işten cıkınca yada gece giderken kullanırım arada bide gezerim. pek fazla zorlamam aracı sanırım aradıgım şey clio 2
şimdi bi kaç sorum var her yerde yaptıgım araşdırmalara göre rxt modelinin en full oldugu ve rxt almam gerektigi . 1.6 almamı öneriyolar ama 1.4 ler daha full sanırım aradıgım bütçeye 1.4 hiç bulamadım ama 1.6 bütçeme uygun araçlar var simdi . sorularım var bi kaç kronik olan tek sorunu bobinlerden bahsediyolar baska sorun varmıdır 8. v önermiyolar sebepleri nedir ? ve simdi rxt rxt diye dayatıyolar en fulu rxt anladım ama diger paket farklılıkları nedir ? rxt rte rn vsvs vs ?
yorumlarınız neler. ve bana ankara içi önerebilceginiz araçlarınız varmı

clio nun hepsi peynir ekmek sadece dizellerinin ikinci elde km fazla olduğu için ağır gidiyo.

1. Clio 2 nin sizin aradiginiz kasaya gore en full olani rxt dir.
2. 1,6 nin 16v olani sport tek kapi kasadir sizin aradiginiz kasa icin. 1,4 16v var ama ve bu arac bizde 15 yildir var. İyi bakarsaniz. Sikinti yaratmaz. Kronik olani serv isiginin yanmasi bence ;) oda kablo temasi yuzunden sikinti yaratmiyor.
Rxt en full olani ve manueldir biri en full otomatik gini degisiyo dusuk olanlarinda surucu yaninda airbag yok. Teyp ekrani yok gibi farkliliklari var

Clio candir bizim burda adam 3 tane clio satti bir haftada clio 2 faz 1 di hepside

benim aracım 2000 model rxt clio. diğer modellerine göre bildiğim kadarıyla farkı. arka koltuk başlıkları , yan hava yastıkları (4 adet hava yastığı mevcut) ön sisler ve koltuk döşemeleri rte göre extra diye biliyorum.
yine bildiğim kadarıyla 1.6 rxt ler 8v - 1.4 rxt ler 16v 1.6 rxt tek kapılar 16v diye biliyorum. yakıt olarakta merakınızı cevaplamış olayım.aracım 146.000 km de. benzinde 0,32 krş , tüpte 0,21 krş yakıyor.

Allah gönlüne göre verir inşallah..:eyv

cevpalarınız için teşekkür ederim. inşallah kısa süre içinde bende bir clio 2 sahibi olacagım aramalardayım :)

Inşallah temiz ve güzel bir araç bulursunuz

Allah gonlune gore versin abim ben seviyorum keratalari :))

İnşallah istediğin aracı uygun bir fiyata gönlüne göre bulursun.

Geri