Bilen varsa yardim etsin lutfen..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BUBU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BUBU

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bende 2001 clio var. Farlari sarardigi icin komple degistirdim..ancak farlarin ayarini bir turlu bececeremedim. Far motorunun uzerinde ki alyan girisinden falan yapmaya calistim ama olmadi acaba nereden yapiliyor? Bile va rmi

Bence far ayarı yapan biryere götürün. Farları keşke pasta cilayla düzeltseydiniz. Orijinal hella mercekli farlarımı hayatta değiştirmem. Tabi bilemiyorum belki orjinal hella almışsınızdır. Yan sanayi farların performansı iyi değil diyor kullanan arkadaşlar

​Bir rot-balanscıda 10 dakikalık iş:)elle uğraşmayın boşuna hem çok sağlıklıda olmayacaktır:cool:

​Bir rot-balanscıda 10 dakikalık iş:)elle uğraşmayın boşuna hem çok sağlıklıda olmayacaktır:cool:
Adam işi biliyor roadfox emmiyi dinleyin karlı çıkın :)

O zaman rot balansciya gitmek en iyisi

Walla orjinal farlari cok kotuydu bende parlatmakla falan ugrasmadim.. Deppo marka aldim.. Orjinali cok pahaliydi malum o yuzden alamadim.. Deppo marka olan orjinalin yari fiyatindan da dusuk

Bu arada üye tanıtım bölümümüzden sizi daha yakından tanımak isteriz ;)

RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI

Walla orjinal farlari cok kotuydu bende parlatmakla falan ugrasmadim.. Deppo marka aldim.. Orjinali cok pahaliydi malum o yuzden alamadim.. Deppo marka olan orjinalin yari fiyatindan da dusuk

Depo marka olanların mercekleri hella ile kıyaslanamaz.

Ben olsam depo farları geri verir, eski farları temizlettiririm

İnanın daha iyi olur.

aldık bi kere, ... ıslık
ayarlıcam derken ayar mekanızmayı bozmayakta... ıslık

depo yan sanayılerı ıcınde en kotulerı dıyebılırız tyc ona gore bıraz daha kalıtelı sanırım far motorunu tam oturtamadınız

Geri