Beygir yükseltme yardim lutfen ..

Elazizli2344

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün aracimin cekişinden şikayet ederken ustam bana '' yazilim ile beygir yükseltiliyor , aracinin çekişi ozaman artar dedi..''..

Acaba zararli midir , yakit çok artar mi pişman olur muyum ve en önemlisi beygir yükseltmeden sonra tüp takabilir miyim ??

Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen paylaşabilir mi ..

şimdiden teşekkür ederim ..

bızım bı rahmetlı vardı beygırı yukseltti 3. gun dort kolluyla ugurladık :) saka bı yana hıc oyle seylerle ugrasma hocam herseyın orjınalı guzeldır

bızım bı rahmetlı vardı beygırı yukseltti 3. gun dort kolluyla ugurladık :) saka bı yana hıc oyle seylerle ugrasma hocam herseyın orjınalı guzeldır

gerçekten mi hocam yavvv :/
aracın çekişi beni delirtecek ben ilk defa bukadar küçük motor arabaya biniyorum .. aracı çok sevmeme rağmen bu gidişle satacağım ; satmamam için bunu yapmak istiyorum.. gerçekten sıkıntılı mı siz bir zararını gördünüz mü ?

hocam sızın arac neydı markası 1.2 mı?

hocam sızın arac neydı markası 1.2 mı?

abi benim ara. 1.2 icon 2012 model 22 binde .. tüp takayım da diyorum buara takacağım gibi.. çünkü artalama 37 krş. yakıyor.. :/ çekiş de bıktırdı bugün ustam söyledi eğer zararı yoksa beygiri artırayım..

1.2 75bg maalesef fazla artırılmaz dizel turbolu araçlarda çok güzel verim alınıyor ayrıca işini güzel yapan yerlerden böyle birşey duymadım çok aşırı bir yükseltme anca motoru zorlayacak bir yükseltme zarar verir ama bu benzinlide 5-7 beygir artıyor. Yaptırdığına değmez ama işine yarar bir güç alabilirsin.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla hocam yazılım yuklersın aracın beygırını yukseltırsın ama söyle bı durum var bu yazılım omurluk olmaya bılır nasıl olmayabılır baska bı konuda yazılım guncellemesı yapmanız gerekırse bu yazılım silinir bence en mantıklı acık hava fıltresı takın

valla hocam yazılım yuklersın aracın beygırını yukseltırsın ama söyle bı durum var bu yazılım omurluk olmaya bılır nasıl olmayabılır baska bı konuda yazılım guncellemesı yapmanız gerekırse bu yazılım silinir bence en mantıklı acık hava fıltresı takın
hocam kusura bakmayin ama açik hava filtresi nedir nerede yapilir maliyeti nedir ??

1.2 75bg maalesef fazla artırılmaz dizel turbolu araçlarda çok güzel verim alınıyor ayrıca işini güzel yapan yerlerden böyle birşey duymadım çok aşırı bir yükseltme anca motoru zorlayacak bir yükseltme zarar verir ama bu benzinlide 5-7 beygir artıyor. Yaptırdığına değmez ama işine yarar bir güç alabilirsin.

Sm-g800hq cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim ..

Bugün aracimin cekişinden şikayet ederken ustam bana '' yazilim ile beygir yükseltiliyor , aracinin çekişi ozaman artar dedi..''..

Acaba zararli midir , yakit çok artar mi pişman olur muyum ve en önemlisi beygir yükseltmeden sonra tüp takabilir miyim ??

Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen paylaşabilir mi ..

şimdiden teşekkür ederim ..

Ustanız size şaka yapmış olmalı.Atmosferik motorlarda beygir'i fazla yükseltemezsiniz.En fazla 5-7 beygir artar oda astarı yüzünden pahalıya gelir.Aracı kullanırkende beygir artışını hissetmezsiniz bile ! Yapabileceğiniz tek şey var pedal chip uygulamaktır.Pedal chip beygir sayısını artırmaz aracınızın gaz tepkime süresini azaltarak daha seri olmasını sağlar.Yada turbo beslemeli motoru olan bir araç tercih etmelisiniz !

Son düzenleme:
Geri