Benzine 9 kuruş indirim yapıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

or_by

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[h=2]Benzine 9 kuruş indirim yapıldı. Yeni tarife yarından itibaren geçerli olacak.[/h]
İndirim sonrasında İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,65 lira seviyelerinden 4,56 TL seviyelerine; Ankara'da 4,67 TL seviyeleridnen 4,58 TL seviyelerine gerileyecek.

yeterli mi? değil tabikide ama ne yaparsın ıslık

Gazada indirim gelir mi ki acaba ?:D
Dipnot:Forumda uzun zamandan beri yazı yazmıyordum ama devamlı takipteydim.Tekrar yazmaya başladım :D

Gazada indirim gelir mi ki acaba ?:D
Dipnot:Forumda uzun zamandan beri yazı yazmıyordum ama devamlı takipteydim.Tekrar yazmaya başladım :D

LPG'nin litresinde ise 5 kuruş indirim olacak.

dün geldi diye biliyordum bugun gelecekmiş

Darısı mazotun başına

yaptıkları vede yapacaları indirimedeeeeee:pislikbindirimedeeeee:pislikkek gibi milletiz aga gık'ımız çıkmadığı sürece çarpılmaya devammmm:sinirli:sinirli:sinirlibuyur bak nedendir isyanım haydi kur bi mantık kurabilirsen:pislikbu kadar açık ve net gömüyorlar işte.....................

L4gNLG.jpg

yaptıkları vede yapacaları indirimedeeeeee:pislikbindirimedeeeee:pislikkek gibi milletiz aga gık'ımız çıkmadığı sürece çarpılmaya devammmm:sinirli:sinirli:sinirlibuyur bak nedendir isyanım haydi kur bi mantık kurabilirsen:pislikbu kadar açık ve net gömüyorlar işte.....................

L4gNLG.jpg

Abi fotoğraftaki farkı görünce elim ayağım titredi.Çok şeyler dönüyor çokk.

Mazotta indirim bekliyoruz.

Son bir senede petrole % 50 den fazla indirim varken bize gelince totalde %7 indirim yapıldı...

Kesin zam gelir:)

2015 enesinin en düşüğü benim bildiğim martta 4.37 yi gördü daha ona yaklaşamadık bile.

Geri