Benzine 6, Tüpgaza 9, Otogaza da 5 Kuruş İndirim Yapıldı 21 mayıs 2015

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

or_by

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[h=1]Benzine 6, Tüpgaza 9, Otogaza da 5 Kuruş İndirim Yapıldı[/h] 21 Mayıs 2015 Perşembe 15:56
[h=2]Benzine 6 kuruş indirim yapıldı. Öte yandan Tüpgaza 9 kuruş, otogazda da 5 kuruş ucuzladı. İndirimler bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.[/h]
benzine-6-kurus-indirim-2-7333123_x_978_o.jpg

Benzin fiyatlarında 6 kuruş indirime gidildi. Uygulama yarından itibaren yürürlüğe girecek.
YENİ FİYATLAR
İstanbul'da 4.72 liradan satılan 95 oktan benzinin yeni fiyatı 4.66 liraya, 98 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı ise 4.74 liradan 4.68 liraya inecek.
Ankara'da 4.73 liradan satılan 95 oktan benzinin yeni fiyatı 4.67 liraya, 98 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı ise 4.75 liradan 4.69 liraya inecek.
TÜPGAZ ve LPG'YE DE İNDİRİM GELDİ
Öte yandan Tüpgaza 9 kuruş indirim gelirken, otogazda da 5 kuruş indirim yapıldı. Yeni fiyatlar, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

alsınlarrr o indirimideeeeeeeeeee :pislik:pislik:pislik:pislik:pislikmesaj anlaşılmıştır sanıyorum.......

Seçime kadar biraz daha iner diye tahmin ediyorum...

Seçimden sonra mazot 5 lirayı geçer

seçim öncesi yatırımı bunlar. gizli eller devreye girdi önüne geçilemeyen dolar birden tepe taklak oldu. artık kutulardaki dolarlar tl ye yada euro ya çevirildi de düşüşe geçti bilemiyorum.

Geri