Benzinden gaza geçerken titreme sorunu..

nermi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce megane coupe aldım.. aracım lpgli..ilk çalışmada benzinden lpgye geçerken araçta aşırı titreme oluyo..bu nereden kaynaklanıyo olabilir.. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ediyorum..

slm arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce megane coupe aldım.. aracım lpgli..ilk çalışmada benzinden lpgye geçerken araçta aşırı titreme oluyo..bu nereden kaynaklanıyo olabilir.. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ediyorum..

Lpg filtrelerinizi değiştirin, buji ve buji kablolarının durumuna ve bobinleri kontrol ettirin. Benim eski aracimda bunlar kontrol edilip degistirilmisti gaza geçtiği farkedilmez olmuştu.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tşk ederim dikkate alıcam önerilerinizi..

Aracınızın model ve motorunu yazarsanız daha etkili cevaplar verebiliriz.

tabii..aracım 2001 model 1.6 motora sahip..

Geçiş sıcaklığı erken olabilir. Eğer değilse kesinlikle ateşleme elemanlarınızı tek tek değiştirip denemeniz gerekmektedir. K4M'ler de yaşanan genel ve basit sorunlardır. F7R veya farklı bir motor olsaydı görüşlerimiz değişebilirdi.

tşk ederim bilgiler için..bugün bir tanıdık bir tamirci arkadaş baktı..bujileri değiştirdik değişen bişey olmadı..biraz daha araştırdı benzin enjektöründe sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi..

Benzine aldıktan bir süre sonra normale dönüyor ve siz genelde tüple kullanıyorsanız bence verdiği tepki gayet normal.....

ama inceleyen arkadaş benzin enjektörünün değişmesi gerektiğini ve bu yüzden teklediğini söylüyor..

Merhabalar benim araç Renault Megane 1 coupe 1998 kelebek ve rölanti motoru değişti benzinde sıkıntı yok ama gaza geçince titriyor yağ ışığı yanıyor gaza geçince kendini toplayamiyor gaza basinca titreme geçiyor nedendir bilmem ..

Geri