Benzinde gaz yemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayrahmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bayrahmi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım Clio 2000 Hb otomatik 1.6 Rte. Atiker sıralı sistem mevcut. Sabah araba çok sallantılı çalışıyor. LPY ye geçince sallanması duruyor. Birde araç benzinde gidince gaza basmama rağmen LPG deki gibi gitmiyor. Hatta bayırlarda kalacak gibi oluyorum. Ama LPG de hiç sıkıntı yok canavar gibi. Sebebi ne olabilir.

Arkadaşımın Temprasında da aynı sorun var. O bir kaç güne sanayii ye gidecek sonucu bildiririm sana

Kardeş benzin pompası gibi geliyor akla

inşallah maliyetli bir şey çıkmaz. ilhan78 cevabını bekliyorum.

Merhaba herkese öncelikle clio 2 2000 1.6 rxt aracım var.Sabahları benzinde çalışırken sallantı yapıyordu bir sure ama benzinde gidişinde sorun yoktu.Geçenler de araç benzinde çalışıyor ve gaz vermeme rağmen 20 30 km geçmiyor satışta patlama yapıyor tüpe geçince birden roketliyor bujilere baktirdim tamirciye benzin pompa dediler değişti düzelmedi şamandıra dediler değişti düzelmedi ustanın biri enjektör dedi diğer usta baktı enjektör sağlam dedi rölanti sensorunude degistirdim tamirciye bobin vardı onlarida denedi onlarda ayni fark etmiyor her şeye baktı tamirci sente kaymışmi baktı sibop ayarı yaptı birde araçta simdi motor soğukken ilk çalışmada biraz sirkeleme yapıp çalışıyor gaz yiyor 2 3 km gidiyor benzinde 80 90 çıkıyor tüpe geçmeye yaklaşımı araba bir anda boğuluyor 20 30 za düşüyor gaz ver sende lpg ye gece ne kadar yürümüyor araç sebebi neden olabilir ayni sorunu yasayan arkadaşlar varmı

Ayni sorun bende de var benimki daha fazla seninkinden bende geceden park edince sabah ilk anda silkeleme yapsa dahi gidişi iyi ama 3 4 km anca gidişi gaz yemesi iyi ama sonra boğulur gibi gaz yemiyor tüpe gece ne kadar sorunu bulamadik biri beyin diyor beyindi beyin de birşey yok gaz yiyor diyor

Geri