Benzin lpg lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grejuva8

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba
hazır konu acılmışken benimde bir sorum olacak aracım 2004 clio authentique 1.4 aracım benzin lpg kafama takılan aracımı çalıştırdığımda ortalama 70-100 metre sonrası aracım lpg ye geciyor yani çok fazla benzinde kalmıyor ama hmen hemen 1-2 ayda bir depom bitiyor ve 50-60 tl lik benzin almak zorunda kalıyorum sizce bu normalmi yoksa bir sıkıntımı var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba
hazır konu acılmışken benimde bir sorum olacak aracım 2004 clio authentique 1.4 aracım benzin lpg kafama takılan aracımı çalıştırdığımda ortalama 70-100 metre sonrası aracım lpg ye geciyor yani çok fazla benzinde kalmıyor ama hmen hemen 1-2 ayda bir depom bitiyor ve 50-60 tl lik benzin almak zorunda kalıyorum sizce bu normalmi yoksa bir sıkıntımı var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bende aylık 50 liralık benzin alıyorum ay bittiğinde çeyrek depoya düşmüş oluyor. Sizin hesap 200-300 metre sonra gaza geçiyor. 2 ayda tamamen bitiyorsa gayet normal. Birde aklınızda bulunsun benzininizi çeyrek deponun altında tutmayın.

Bende aylık 50 liralık benzin alıyorum ay bittiğinde çeyrek depoya düşmüş oluyor. Sizin hesap 200-300 metre sonra gaza geçiyor. 2 ayda tamamen bitiyorsa gayet normal. Birde aklınızda bulunsun benzininizi çeyrek deponun altında tutmayın.
anladım hocam o zaman sıkıntı yok demektir teşekkür ederim dediğiniz gibi çeyrek deponun altında asla aracı kullanmam sağolun
NOT:baska önerisi olan varsa yazrsa sevinirim herkese teşekkürler

[FONT=&quot]merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin mübarek kurban bayramini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim.
[/FONT]
arabam clio2 1.4hb rta 2000 bugün işe giderken yolda gaza bastiğimda araba sallamaya başladi boğulur gibi iş yerinde denedim gaza ilk bastiğim anlarda egzostan pitir pitir diye ses geliyor ardindan topluyor kendini sebebini öğrenebilirmiyim bayramda izmire seyehat edeceğim bir sikinti olurmu şimdiden teşekkür ederim

Geri