benzin koyulan kapağın boyaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
benzin bidonu kapağı siyah plastikti bazılarında arabanın rengine boyanmıştı hoşuma gitmişti bende bugün kafayı bozdum elimde ince zımpara vardı attım üstüne zımparayı sonra fıs fıs tüple tek tek boya attım 5 kez attım kurusun diye bekliyorum hala siyah gözüküyor gözüme boyanın üstüne yine zımpara atmak gerekiyormu tekrar boya atmak için nasıl devam edeyim ne yapayım yarım kalmasın tam olsun ne dersiniz
bugün yıkayıp pasta cial yaptım arabaya yıkanan yerlerde boya kabarması oluyor malesef oralarada rütuş boya yaptım fırçayla
elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp siz anlatın ben de öğreneyim işte başa geldiklçe öğreniyorum bakalım

eskisi kırılmıştır aynısı bende de olmuştu ellerine sağlık

eskisi kırılmıştır aynısı bende de olmuştu ellerine sağlık
Bende kırık değil akdığımdan beri siyah tı bende birinde gördüm beğendim bende boyadım tuttu şimdilik bi kaT daha atarım bitince çekerim foto

ebf491e3be1c9f9c82fd29533e0ac237.jpg
fabb32806d5b9548e42c0015645e55dc.jpg

Nasıl olmuş arkadaşlar olmuş mu sadece boya

sanki biraz fark var gibi ama ellerine sağlık dostum

walla boya da sıkıntı yok gibi ben ce benzin kapagına sadece bir cila vur bakalım biraz mat duruyor cila dan sonrada bak olmaz sa vernik şart :D

walla boya da sıkıntı yok gibi ben ce benzin kapagına sadece bir cila vur bakalım biraz mat duruyor cila dan sonrada bak olmaz sa vernik şart :D
tamamdır abi eyvallah sağolasın akşam cilayı denerim bakalım nasıl olacak iki gündür kat kat boya atıyorum olmadı ciladan önce bir kat daha boyamı atayım yoksa

bir kat daha boya attım şimdi :) akşama cila

Eline emeğine sağlık kardeşim gayet iyi olmuş plastik yüzeylerde ton farkı normaldir :eyv

Geri