öncelikle aracimi yeni aldim sayilir yaklasik 1 ay oldu ilk aracim ) 2006 sportway. Sorunlarim sunlar:
1: Uzun farlar yanmiyor yani kisalar açikken sellektör yapamiyorum park konumuna aldiğim zaman sellektör yaptiğimda ise sadece kisa farlari yapiyor uzun lar neden yanmiyabilir?????
2: Sol cam acma düğmem çalişmiyor ama yolcuyu acip kapatabiliyorum..
3: Konsolu ve kapilardaki kollari boyatmak istiyorum mat siyaha ortalama ne tutar??? Ve neresi güzel yapabilir??
4:k.çekmecede oturuyorum.
5: Aracimi seviyorum ben 180- 190 zorladim istiyor dahada banamisin demiyo yol tutusuna hayranim.
6: Sitenizi yeni farkettim butun konulari inceledim faydali herkeze teşekkrler.
7: Bundan sonra 34bb7762 yi bütçem elverdiğince toplamaya caliscam yardimlarinizla.
8: Herkeze şimdiden teşekkürler...
1: Uzun farlar yanmiyor yani kisalar açikken sellektör yapamiyorum park konumuna aldiğim zaman sellektör yaptiğimda ise sadece kisa farlari yapiyor uzun lar neden yanmiyabilir?????
2: Sol cam acma düğmem çalişmiyor ama yolcuyu acip kapatabiliyorum..
3: Konsolu ve kapilardaki kollari boyatmak istiyorum mat siyaha ortalama ne tutar??? Ve neresi güzel yapabilir??
4:k.çekmecede oturuyorum.
5: Aracimi seviyorum ben 180- 190 zorladim istiyor dahada banamisin demiyo yol tutusuna hayranim.
6: Sitenizi yeni farkettim butun konulari inceledim faydali herkeze teşekkrler.
7: Bundan sonra 34bb7762 yi bütçem elverdiğince toplamaya caliscam yardimlarinizla.
8: Herkeze şimdiden teşekkürler...