benim araç modeli hangisi oluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
benim araç modeli hangisi oluyor

vergi dairesinin sayfassında sizin araçlardada farklılık yazıyormu benim aracın bilgileri 1.6 e rte yazıyor aracın üstünde alize falan yazmıyor rte alize olan değilmi bendeki araç klima ve airbagli enjeksiyonlu ve 1.6 98 model hangisi doğru anlamadım ya ruhsatta da 1.6 ern yazıyor hangisi doğru bunun sizde de bilgiler nasıl farklılık varmı banamı öyle benim araç hangisi

ARAÇ BİLGİLERİ
PLAKA 34BY264 TESCİL TARİHİ 21.05.2014
CİNS OTOMOBİL MODEL 1998
MARKA RENAULT TİP 19 EUROPA 1.6E RTE H/B LİM.
NET AĞIRLIK 950 SİLİNDİR HACMİ 1598​

1.6 RTE yazması aracının Alize olduğunu göstermez, Alize bugünün tabiriyle joy-touch-ıcon benzeri bir donanım seviyesiydi...

1.6 RTE yazması aracının Alize olduğunu göstermez, Alize bugünün tabiriyle joy-touch-ıcon benzeri bir donanım seviyesiydi...

abi tamam da aracın üstünde 1.6 e bitarafında da Rn yazıyor bu araçta yazan ; ruhsatta 1.6 ern yazıyor ; vergi dairesinin sitesinde vergisine bakarken de orada 1.6 RTE yazıyor rte ler alize olanlar değilmiydi burda önceki sahiblerinin beyanıyla yazılmış yanlış birşeyler var gibi geliyor ama hangisi yanlış anlamadım gerçek olan şu 1.6 klimalı airbagli 98 model :)

Eğer arka koltuklarında kafalık varsa , ön koltuklarının yanları sizi saran biçimdeyse , ön kapı hoparlörleri kapı cebi ile bitişikse , içeride arka çamurluk direklerinde aydınlatma varsa , ön koltuk arkasında ceplik varsa....

KESİNLİKLE RTE dir . Eğer bunlar yoksa RNE dir .

Bu arada Alize bir donanım seviyesi değildir . Alize sadece klimalı araçlara verilen özel koleksiyon isimidir .
Bu arada 98 yılı Renault 19 lar özellikle 98 in ilk çeyreğinde klimalı da olsa Alize isimini alamadılar . Alize 98 yarısında çıkan Klimalı olduğunu ifade eden bir isim.

ALİZE özellikle R19 ,Clio ve megane 1 faz1 de klimanın standart bir donanımı olduğunu . Ek paket satın almadan aldığınızı ifade eder...
Umarım anlatabilmişimdir.

Eğer arka koltuklarında kafalık varsa , ön koltuklarının yanları sizi saran biçimdeyse , ön kapı hoparlörleri kapı cebi ile bitişikse , içeride arka çamurluk direklerinde aydınlatma varsa , ön koltuk arkasında ceplik varsa....

KESİNLİKLE RTE dir . Eğer bunlar yoksa RNE dir .

Bu arada Alize bir donanım seviyesi değildir . Alize sadece klimalı araçlara verilen özel koleksiyon isimidir .
Bu arada 98 yılı Renault 19 lar özellikle 98 in ilk çeyreğinde klimalı da olsa Alize isimini alamadılar . Alize 98 yarısında çıkan Klimalı olduğunu ifade eden bir isim.

ALİZE özellikle R19 ,Clio ve megane 1 faz1 de klimanın standart bir donanımı olduğunu . Ek paket satın almadan aldığınızı ifade eder...
Umarım anlatabilmişimdir.
canım kardeşim arkada kafalık yok ön koltukların yanları ortopedik gibi sarıyor ön kapıda cepi sarıyormu bilmiyorum ama hoparlör var düz yuvarlak biçimde içerde derken bagajdamı bagajda aydınlatma var ama pek anlamadım ben biraz yarısı var yarısı yok gibi oldu şimdi usta görmüştü arabayı ama tabi incelemedik bi sıkıntı olmaz inşaallah ruhsatın fotoğrafınıi aracın iç tarafının fotosunu bagajın içini çekeyim sana aracın yanlarınıda çekeyim bilebilirsen böyle bilirsin bir yerde yanlışlık var ama hangisinde yanlışlık var çözemedim :)

15414618627_5ee8e8fdf7_o.jpg

VyRoAy.jpg
[/URL][/IMG]
nGozk5.jpg
[/URL][/IMG]
url]
1n014Y.jpg
[/URL][/IMG]
rdvWjV.jpg
[/URL][/IMG]
78Z9YP.jpg
[/URL][/IMG]
lzRJLB.jpg
[/URL][/IMG]

resimler bunlar kadir kardeşim anlayabilirmisin bilmiyorum ama ayrıntılı çekmem gereken bir yer varsa akşam çekeyim

Aracınız kesinlikle RNE , RTE buna göre daha donanımlı.

RTE yi RNE den ayıran özellikler :

- Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu .
- Saran ön koltuklar.
- Arka koltuk başlıkları
- 1/3 ve 2/3 şeklinde yatan arka koltuk sırtlıkları
- Vidasız direkt çıkarılabilen arka koltuk oturağı
- Ön koltukların arkasında gazete vb. şeyler koymak için cep
- Ön hoparlör yuvaları kapı ceplikleri ile birleşik ve 16CM hoparlör konulur .
- Bagaj dahil tüm kapılar imobiliserli orjinal uzaktan kumanda ile açılır kapanır .
- Direksiyondan kumandalı kasetçalar
- Arka tavan lambaları , ve gecikmeli sönen tavan lambası
- Orjinal çelik jantlar.

Renault 19 RTE nin özellikleri bunlar . Bu özelliklerin geri kalanı RNE de var . RNE e de bunların hiçbir tanesi yok ne yazık ki.

Fotoğraf çekmenize gerek yok . Aracınız RNE.

Aracınız kesinlikle RNE , RTE buna göre daha donanımlı.

RTE yi RNE den ayıran özellikler :

- Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu .
- Saran ön koltuklar.
- Arka koltuk başlıkları
- 1/3 ve 2/3 şeklinde yatan arka koltuk sırtlıkları
- Vidasız direkt çıkarılabilen arka koltuk oturağı
- Ön koltukların arkasında gazete vb. şeyler koymak için cep
- Ön hoparlör yuvaları kapı ceplikleri ile birleşik ve 16CM hoparlör konulur .
- Bagaj dahil tüm kapılar imobiliserli orjinal uzaktan kumanda ile açılır kapanır .
- Direksiyondan kumandalı kasetçalar
- Arka tavan lambaları , ve gecikmeli sönen tavan lambası
- Orjinal çelik jantlar.

Renault 19 RTE nin özellikleri bunlar . Bu özelliklerin geri kalanı RNE de var . RNE e de bunların hiçbir tanesi yok ne yazık ki.

Fotoğraf çekmenize gerek yok . Aracınız RNE.

peki aracım RNE okey kadir abim kardeşim anladım ama ruhsatta ERN vergi dairesinde de RTE yazıyor bunlar neden böyle ve nasıl düzeltilebilir bu bilgiler neden birbirnden farklı hiçbirinde doğru yazmıyor o zaman RNE yazan bi yer yok aracın üstünde de bir tarafda 1.6e Diğer tarafındada RN yazıyor gördüysen arac tamam düşmüştürfalan filan ama ruhsat ve vergi dairesi ikiside yanlış mı nasıl düzeltilecek yani RNE nasıl yazılacak her yere

Geri