Bende artık Clio'luyum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrtmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrtmrt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba; cumartesi günü clio IV 1.5 dci touch Titanium gri aracımı teslim aldım ve şu an 100 km civarı yol yapmakla birlikte sabah işe geldim. İlk izlenimlerimi , heyacanlarımı, meraklarımı sizinle paylaşmak adına kısa bir yazı yazmak istedim.
Clio 3 ün sıfırını almış 100.000 km binmiş satmış ve hiç bir sorun yaşamamış biri olarak, Clio'dan sonra 2 ayrı Titanyum Focus, araç kullandım ve satıp tekrar sıfır bir clio aldım.
Şunu belirteyim ki aracımı çok sevdim ve gerek duruşu, gerek gidişi, clio 3 e göre donanım olarak zenginleşmiş olması, bence şehir içi için ideal bir araç. İnşallah sorunsuz uzun yıllr binerim.
* Öncelikle bildiğim kadarıyla Touch larda kol dayama, 4 cam otomatik gibi özellikler yok, benim aracımda 4 cam oto. kol dayama, park sensörü gibi özellikler var bunun sebebini bilen varmı?
* Forumda okudum Clio IV lerde böyleymiş ama makyajlı kasalarda durum değiştimi bilmiyorum, eski clio 3 de anahtarı çekince elektriği kesiyordu, bunun ışıklarını her seferinde elimle kapatmak zorunda kalıyorum çok sinir bozucu birşey, çözümü var mı?
* Rodaj ve ilk kullanım konusunda tecrübeliyim ama söylemek istediğiniz bir şey varmı? şunu dikkat et, şu kronik arıza olabilir servise kontrol ettir vb gibi?

Okuduğunuz ve ilginiz için teşekkürler.

Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela göstermesin.

makyajlı kasaya o özellikler eklenmiş olmalı. söylediğiniz gibi sensör ve arka cam otomatiği yoktu. araç icon değildir herhalde.

Amin , allah razı olsun.

kol dayama, 4 cam otomatik, arka park sensörü, sis farı, multimedya ekran gibi özellikler var. icon değil. çelik jant yok mesela... ya bundan sonra bütün touchlar böyle gelecek, yada öyle ara güzellik yapmışlar sanırım.

Arkadaşlar merhaba; cumartesi günü clio IV 1.5 dci touch Titanium gri aracımı teslim aldım ve şu an 100 km civarı yol yapmakla birlikte sabah işe geldim. İlk izlenimlerimi , heyacanlarımı, meraklarımı sizinle paylaşmak adına kısa bir yazı yazmak istedim.
Clio 3 ün sıfırını almış 100.000 km binmiş satmış ve hiç bir sorun yaşamamış biri olarak, Clio'dan sonra 2 ayrı Titanyum Focus, araç kullandım ve satıp tekrar sıfır bir clio aldım.
Şunu belirteyim ki aracımı çok sevdim ve gerek duruşu, gerek gidişi, clio 3 e göre donanım olarak zenginleşmiş olması, bence şehir içi için ideal bir araç. İnşallah sorunsuz uzun yıllr binerim.
* Öncelikle bildiğim kadarıyla Touch larda kol dayama, 4 cam otomatik gibi özellikler yok, benim aracımda 4 cam oto. kol dayama, park sensörü gibi özellikler var bunun sebebini bilen varmı?
* Forumda okudum Clio IV lerde böyleymiş ama makyajlı kasalarda durum değiştimi bilmiyorum, eski clio 3 de anahtarı çekince elektriği kesiyordu, bunun ışıklarını her seferinde elimle kapatmak zorunda kalıyorum çok sinir bozucu birşey, çözümü var mı?
* Rodaj ve ilk kullanım konusunda tecrübeliyim ama söylemek istediğiniz bir şey varmı? şunu dikkat et, şu kronik arıza olabilir servise kontrol ettir vb gibi?

Okuduğunuz ve ilginiz için teşekkürler.

Bildigim kadari ile yeni nesil araclarin tamaminda immobilizer var ve siz araci kilitledikten sonra 1-2 dakika icinde tum elektrik kesiliyor. Bir sure acik kalmasi normal siz bunu bi deneyin farlari acik birakip kapilari kilitleyin bir iki dakika icinde elektrigi kesmesi lazim ama tedbir olarak farlari acik birakmamakta fayda var ilk kontak hareketi ile birlikte farlara verilen elektrik sebebi ile far ampulleri patlayabiliyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ara güzellik değil de makyajlılar böyle muhtemelen. far sensörü olmadığından stop edince farlar kapanmıyordur. kapıları o şekilde açarsan sesli ikaz verecektir. reno grubu böyle

aracınız touchromedur muhtemelen icon dan led farlar deri döşeme dışında eksiği yok hayırlı olsun.

Mesajlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu gün denedim kapıları kilitlediğim anda multimedya ekran kapanıyor ama farkarı kapamadı ama max. 1 dk beklemişimdir. Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Eski clio 3 makyajlı kasası anahtarı kontaktan çektiğin anda tüm çalışan sistemleri kapatıyordu. Umarım bu işe çözüm bulurum.

Mesajlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu gün denedim kapıları kilitlediğim anda multimedya ekran kapanıyor ama farkarı kapamadı ama max. 1 dk beklemişimdir. Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Eski clio 3 makyajlı kasası anahtarı kontaktan çektiğin anda tüm çalışan sistemleri kapatıyordu. Umarım bu işe çözüm bulurum.

Benim arac 2014 fluence joy ve kontak kapandiginda kadran haric tum elektrigi kesiyor. Kapilar kilitlenince kadranda sonuyor. Farlar acik kalsa bile kontak kapaninca kapaniyor. Hatta kontak uzerindeyken farlar aciksa 2-3 dakika icinde yine elektrik kesiliyor. Sizin durum ilginc. Cliolara has bi durum olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri