bende aranıza katılmak üzereyim..d

ozgur.ycl

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar bende sonunda beni perişan eden 307 mi sattım oyak kampanyasından 0.9 turbo 90bg clio hb siparişimi verdim beklemedeyim zaman geçmek bilmiyor.Aracıma 17'' siyah jant opsiyonunu seçtim aracım opak beyaz aracı alır almaz camlara film uygulamayı düşünüyorum kaç numara olmalı nasıl olmalı diye sormak istedim tecrübeli arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler...

merhabalar bende sonunda beni perişan eden 307 mi sattım oyak kampanyasından 0.9 turbo 90bg clio hb siparişimi verdim beklemedeyim zaman geçmek bilmiyor.Aracıma 17'' siyah jant opsiyonunu seçtim aracım opak beyaz aracı alır almaz camlara film uygulamayı düşünüyorum kaç numara olmalı nasıl olmalı diye sormak istedim tecrübeli arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler...
Oncelikle aracınız hayırlı olsun renault sahibi olmak ayrıcalıktir cam filmi tamamen sizin zevkinize göre bir seçim

Aramıza Hoşgeldiniz welcome Aracınız Hayırlı Olsun... Üye Tanıtım Kısmında Kendinizi Daha AYrıntılı Tanıtırsanız Sizi Daha iyi Tanımış Oluruz. Allah kaza Bela Vermesin. Güzel Bir Seçim.
cam filmi konusunda yaşadığınız yerde sıkıntı olmazsa yaptırcağınız yerde illaki örnekleri vardır kendiniz uygun olanı beğenirsiniz. bu arada 307 konusunda nasıl bir sıkıntınız oldu merak ettim. motor gücü, tasarım özellik mi kronik sorunlar mı. kısaca bahsedebilirmisiniz. iyi forumlar dilerim.

Hayırlı olur inşallah. Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Hoş geldin ve keyifli paylaşımlar Özgür kardeşim.

Hg niz. Ben aracima 2 numara orta koyu elgard marka film cektirdim cok memnunum tavsiye ederim .

2 numara film çektim gayet iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hoşgeldin aramıza sana pm attım bakarsan sevinirim.

@boran138 elgard marka için kötü diyorlar sen memnunmusun 150 tl civarı yapıyorlar 5 cam için fiyat uygun olunca biraz şüphelendim.

Geri