Bayram öncesi talihsiz kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recoba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recoba

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun malesef bayram gecesi arife günü saat 1,30 gibi sokak arasından caddeye cıkıcaktım hızım 30 veya 40 km hızla ilerliyordum caddeye yaklaştığım vakit önümde zaten yaya geçiyodu yavaşladım onlar kenara çekildi ben frene biraz sert asıldım o da yolda su varmış yani yol islaktı fark etmedim araba kaydı tam caddeye çıkmadım bile şerit çizgisinde tampon zaten görürsünüz fotodan toyota auris marka bir araç ta tam o sırada ordan geçiyordu ben kaydım ona sürttüm vurdum gibi gözüküyo hasar ortada size sorum maliyet ne çıkar bana hatalı ben gözüküyom sinirden zaten hiç bişeye bakamadım karşı taraf doldurdu kağıdı oraya da arayoldan anayola çıkarken frene bastım duramadım kayarak işte vurdum yazdı bende imzaladım her neyse sizden bir ricam hatalı ben mi oluyom burda onu da öğrenmek istedim mümkünse maliyet ve hata kimde onuda yazarsanız sevinirim buna şükür allah beterinden korudu allah kimseye göstermesin.
E3PQRA.jpg
[/URL][/IMG]
Mkd9dg.jpg
[/URL][/IMG]
LQbdDZ.jpg
[/URL][/IMG]
pE6vbr.jpg
[/URL][/IMG]

Buyuk gecmis olsun.oncelikle rahatlayin takmamaya fazla dusunmemeye calisin kader deyip gecin yoksa yipranirsiniz.sizin aracta cok onemli bir hasar yok.cogu kaporta isi.tanidik, kaziklama amaci olmayan iyi bir kaportaciniz varsa iyi olur.gecmis olsun Allah beterinden korusun
.

Buyuk gecmis olsun.oncelikle rahatlayin takmamaya fazla dusunmemeye calisin kader deyip gecin yoksa yipranirsiniz.sizin aracta cok onemli bir hasar yok.cogu kaporta isi.tanidik, kaziklama amaci olmayan iyi bir kaportaciniz varsa iyi olur.gecmis olsun Allah beterinden korusun
.

teşekkür ederim allah razı olsun yok kafama fazla takmıyorum da işte karşı taraf biraz sıkıntı çıkardı bütün suç bende gözüküyor öyle diyor adam ama ben arabayı yerinden bile kıpıldatmadım benim anlamadığım burda hata bendemi onu çözemedim eğer adamın hasara bakarken ekspr bu görüntüleri değerlendirirse nasıl bi sonuç çıkar neyse buna şükür

Hocam gecmis olsun rabbim beterinden saklasin. Fotoya ve anlatiminiza gore hata size cikacak

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah cana vermesin,geçmiş olsun.....

Öncelikle geçmiş olsun çok takacak kadar hasar yok.

Ana yola siz çıkıyorsunuz hata sizin gibi.

Karşı tarafın hasarını sizin sigortanız karşılayacak , siz aracınızı kendi cebinizden yaptıracaksınız ve bir sonraki sigorta yaptırdığınızda yüksek bir rakamla karşılaşabilirsiniz.

Yalnız karşı tarafın arabası artık hasar kayıtlı olacağı için size aracının değer kaybı davası açabilir siz kusurlu bulunduğunuzda bu değer kaybını ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun. Hata sizde görünüyor. Sigortan karşı tarafı ödeyecek. Aracını kendin yaptıracaksın. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, kollasın. Kurban Bayramın kutlu olsun.

Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

gecmis olsun rabbim beterinden saklasin.

Geri