arkadaşlar aracımla dün akşam aksaraydan ankaraya geldim evin önüne 2 saat parkettim bindim araba çalışmıyor.güç bela çalıştırarak sanayiye gittim benzin pompası denildi(benımde aklıma bu gelmısdı) degıstırdık benzınıde basınçlı atıyor bulmadılar enjeksiyona kadar benzin gelyor enjeksiyonlar temizlendı.Ypaılamadı aksama kadar ugrastık.tam sanayıden cıkarken bı yere gıttım gosterdım sen bunun pompasını samandıra ıle bırlıkte degıscen dedı benzın enjectorlerı zorlamadan tahlıye borusuna gerı donuyomus,şamandıra ne alaka anlamadım ama araç su an kapıının onunde çalışmıyor.
acaba pompa samandıraya tam mı oturmadı samandıra saglam neden degısıyo yanı basıt bı sıstem neden gerı donuse verıyo anlamıyorum bı care bı fıkır lutfen.benzın neden gerı doner bunu nasıl engelleyebılırız. Yada benim asil sorunum ne olabilir.
acaba pompa samandıraya tam mı oturmadı samandıra saglam neden degısıyo yanı basıt bı sıstem neden gerı donuse verıyo anlamıyorum bı care bı fıkır lutfen.benzın neden gerı doner bunu nasıl engelleyebılırız. Yada benim asil sorunum ne olabilir.