Bayram Aksilikleri Megane ..

ottomanturku

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamın Aleykum RFC Ailesi Bayramda Köye Gitmeden Önce Babamla Meganeyle Gidelim TP Type-R çok yakıyor diye kararlaştırdık ve megane ile cıktık yolumuza bayramın 1. günü köyde 20-30 km hızla giderken gece karanlığında farketmeyip taşın üstünden geçtim durup baktıgımda yağ akıyordu karter delinmiş hemen boşa alıp evin önüne geldim allahtan eve yakındık motor yatak sarmadan durdurup park ettım olduğu yerde yağı boşalttı hemen kaskoyu arayıp çekici isteyip aracı milas cenk otomotive çektirdik yaklaşık 100 km uzaklıktaydı .. daha sonra mecburen tp typeri getirmek zorunda kaldık bizim için çok masraflı oldu 2.0 benzinli 200 hp bi araba 350 tllik benzin yuttu bayram gezmesinde aile ziyaretlerinde.. bugun milasa geldim servise gidip durumu öğrendım karter komple ve ek olarak 1-2 parça değişecek yaklaşk 800 tl civarı masraf allahtan kasko var cebimizden sadece tp typerin 350 tl lık benzin parası cıktı neyse her işte bi hayır vardır elbet
tqmyr.jpg

Geçmiş olsun hocam benim kaskom yok arızam o kadar abartılı değil ama çekmesiyle beraber 500 TL bayıldım bayramda bayramın 1.ci gunu zehir oldu.

Geçmiş olsun hocam benim kaskom yok arızam o kadar abartılı değil ama çekmesiyle beraber 500 TL bayıldım bayramda bayramın 1.ci gunu zehir oldu.

okudum kardeşim sanada geçmiş olsun kaskosuz araba binilmez bu devirde maddi durumunu bilemem ama ne yap et yaptır derım benımde bayramım zehir oldu typer çok benzin parası yaktı bayramda her yere girip cıkmakta sorun ufak tefek tampon cizikleri oluşmuş daha az önce farkettım herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır .. ama kaskoyu yaptır derım

TP Type-R e tüp taktırın geçmiş olsun

Geçmiş olsun...

TP Type-R e tüp taktırın geçmiş olsun

naptın sen hacım ya tüp takılırmı TP Type-R e :)

geçmiş olsun aksilikler hep böyle günlerde buluyor heralde...

Geri