Bayan şoförlerimize gelsin... :D:D:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sühacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sühacan

Süha TUTSOY, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
hehehehehehehehe

i6275133_554178-10151193870409801-823570640-n.jpg

Bilal abi üzerime alınmadım her ne kadar smileymi kullanmış olsanda. :D

evet Ustam, bu smileylere ısım koymaları iptal etsenız...:eyv
bak yanlış anlama oluyo... mahjup oluyoz... :cool:

iyi şöfor olan bayanlara bişi dediğimiz yokkinee...:hati
oransal çoğunluğa göre söylenmiştir..:cool:.

aynen iyi bayan şoförlere bişi dedğmz yok :D Heleki sayın SÜPER MODERATÖR'ümüz size kesinlikle bişi dediğimiz yok yanlış anlamayın lütfen qw :D

​BendE Smiley istiyorumm :D

hehehehe

hehe hehe.gifhehe diyen olmuştur kesinhehe

Valla sinyal konusunda bir düşünmek lazım derim, bayanların sinyal verme oranı daha yüksek bence. Minibüsçü, taksici, otobüs şoförleri genel olarak erkek değil mi? kaçı sinyal veriyor? Normal araçlardan da sinyal vermeden park halindeyken pat diye yola çıkmaya kalkana kornayı basınca, insanlık dışı bir ifadeyle camdan kafasını çıkarıp haksız olduğu yerde dayılanmaya kalkan bir bayan da görmedim, ya bakmıyorlar ya da pardon diyorlar en azındanhehe

hehe hehehehe diyen olmuştur kesinhehe

Valla sinyal konusunda bir düşünmek lazım derim, bayanların sinyal verme oranı daha yüksek bence. Minibüsçü, taksici, otobüs şoförleri genel olarak erkek değil mi? kaçı sinyal veriyor? Normal araçlardan da sinyal vermeden park halindeyken pat diye yola çıkmaya kalkana kornayı basınca, insanlık dışı bir ifadeyle camdan kafasını çıkarıp haksız olduğu yerde dayılanmaya kalkan bir bayan da görmedim, ya bakmıyorlar ya da pardon diyorlar en azındanhehe

"insanlık dışı bir ifadeyle camdan kafasını çıkarıp haksız olduğu yerde dayılanmaya kalkan bir bayan da görmedim" hocam kickbox cu ve tekvandocu bi bayan olsa bakar bence öyle demeyin.. hihi

Çiğdem abla;
""..Minibüsçü, taksici, otobüs şoförleri genel olarak erkek.."" (kamyon-tır başta)
demişsin, bunlar zaten kural tanımaz-dokunulmaz araçlardır... bulaşmıcan, uzak durcan... erkek bayan fargetmez bunları sürünce... temel kural...
:cool:

Geri