Baskı Balata problemi

erkut 1912

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle Selamın Aleyküm cümleten. R9 Springimden oldukça memnun olan bir insan olarak bazı zamanlarda sorun çıkarmasına sinir oluyorum :) Bu aralar 2. ve 5. vitese geçerken çok zorlanıyor. Ayrıca geri vitese takarken de garç, gurç diye dişlilere sürtüyor. Debriyajda artık sertleşti ki sol ayak iyice perte çıktı :) Abilerim, kardeşlerim internette satılan Renault R9 Spring baskı balata takımlarından alsam ve ustama gitsem uygun olabilir mi? Ne dersiniz. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Erkut kardeşim bence parça ve maliyet konusunda yeterince cimri olan spring model aracının baskı balatasını ve vites kutusundaki sekromenç sıkıntın için muhakkak ustana gidip halletmelisin ki daha büyük sorunlar açıp seni yolda bırakmasın. İnternette satılan parçalar zaten renault ama herhangi bir parçacıya gidersen daha güzel olur senin adına :eyv

Erkut kardeşim bence parça ve maliyet konusunda yeterince cimri olan spring model aracının baskı balatasını ve vites kutusundaki sekromenç sıkıntın için muhakkak ustana gidip halletmelisin ki daha büyük sorunlar açıp seni yolda bırakmasın. İnternette satılan parçalar zaten renault ama herhangi bir parçacıya gidersen daha güzel olur senin adına :eyv

çok teşekkürler abi cevabın için. Bu senkromeç durumu nasıl belli olabilir. Maliyet açısından. Ustama baskı balata probleminden bahsettikten sonra 300-350 lira işçilik dahil dedi ama nasıl olur ne biter bilemiyorum tabi.

Sekromeçlerde sıkıntı var diye kesin konuşmamış zaten Murat kardeşim. Ustan bakacak ve belkide hilallerde sıkıntı var diyecek. 300-350 fiyat normal bence. Kolay gelsin kardeşim.

Sekromeçlerde sıkıntı var diye kesin konuşmamış zaten Murat kardeşim. Ustan bakacak ve belkide hilallerde sıkıntı var diyecek. 300-350 fiyat normal bence. Kolay gelsin kardeşim.

Eyvallah abi. Aynen baktıralım bakalım ne çıkacak. Cevap için ayrıca teşekkürler.

debriyaj pedalıda bozuk olabilir .

Kaan abinin dediğide olabilir benim ki sertleşmişti ardından teli kopmuştu. Ha koparsada 2. vitese al aracı çevir marşı yürü.:eyv

Geri