Baskı Balata Gelen Koku Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan khankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

khankurt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba herkese iyi forumlar kazasız belasız günler ..

Aracım Megan 2 Tekno Plus
Sorunum arabayla gezerken altından balata konusu gibi kötü bir koku gelmeye başladı ustaya göstermeden başına gelen varsa yardımcı olabilir mi acaba çünkü malum pire için yorgan yakıyorlar belki basit bir çözümü vardır ona göre hareket ederim..

öncelikle geçmiş olsun o koku gelmeden once yarim debriyaj falan yaptiniz mi ? Bendede oldu bayir asagi geri geri yanaştirirken duman cikti koku geldi ustaya gosterdim omrunu kisaltmissin biraz dedi

Geri geri yokuşlarda aracı zorlattırmayın genelde ondan oluyor. Keyifli forumlar

ilginiz için teşekkür ederim iğrenç bir koku hakim araç la gezip durduktan sonra çıkıyor baskı balatada sağlam bi ustaya gösterip buraya sorunu ve çözümü yazcam

ilginiz için teşekkür ederim iğrenç bir koku hakim araç la gezip durduktan sonra çıkıyor baskı balatada sağlam bi ustaya gösterip buraya sorunu ve çözümü yazcam
Benim başıma geldi yaklaşık 1 yıl koku ile kullandım tabi balata bitmeye yakın olması ve kaçırması dolayısı ile vites geçişleri daha sert olmaya başladı diğer arkadaşların da dediği gibi geri viteste koku daha çok oldu. En sonunda değiştirdim sorun bitti. Tam rakamı hatırlamıyorum 1,5 yıl önce fren balataları ön takımda bi kaç kusurla beraber 900 tl felan tuttu tabi normal yağ değişim vs. de oldu.

Geri