başımda bir sorun var!!!

muratesk26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhaba Clio 3 1.5 dci sahibiyim arabada arada Abs sorunu yaşıyorum sürekli arıza lambaları yanıyor . Servise götürdüm beyin arıza veriyor ama beyinde birşey yok diyorlar. Tesisat baktır diyorlar. İşin ilginç yanı arıza başladığında el freni de inik olmasına rağmen lambası yanıyor tekrar kaldırıp indiriyor um lambası sormuyor ama ikaz sesi gidiyor. Tabi Abs yanmaya devam ediyor...

Öncelikle sizi şuradan bir tanıyalım :eyv
Problem tesisat da olabilir, sonuçta birbirinden alakasız ve bağımsız hatalar birbirine bağlıymış gibi ikaz vermiş. beyinde bir sıkıntı yok ise tesisatta bir şase bunları yakıyor olabilir.

Tesisata servis bakmıyormuymuş ki seni bir elektrikçiye gönderiyorlar. O nasıl bir servismiş?

Servislerde eğitim şart,servisin yapamadığını sanayideki elektrikçi nasıl çözecekmiş merak ediyorum...

Servis sanayiye yönlendiriyor böyle bişey yalovada olcak çok fena şeyler olur :)

Araç garantideyse ilk iş beyin değişsin. Araç el freni bile ikaz veriyorsa beyin saçmalıyordur tesisata dokunmayın sakın. Üye tanıtımdanda kendinizi tanıtarak daha iyi iletişim kurmayı sağlarsınız daha iyi olur :eyv

Geri