Basıklık :)

crazycloud

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracımı dün itibariyle spor yay taktım 3,5 cm lik çok güzel oldu fakat çok kötü takur tukur vuruntu sesler geliyor 3 tane megan araca bindim onlarda basıktı hatta birisi dib basıktı nerdeyse biri 3,5cm diyeri 5cm spor helezyon vardı fakat ön taraftan çıt ses gelmiyor kafayı yicem şahini kötülemek istemem ama bildiğin şahine benzedi sizce nelerden olabilir ön takımı ve amartisör takozlarını değiştirdim spor yay takarkene yarın gidicem tekrar ustama baktırcamda gene sizlerin fikrinizi alayım bi dedim..

Hayırlı olsun , hiç 3.5 gibi durmuyor , sanki 5 cm dende fazla basmış gibi :)

Megane larda yay olayi biraz sıkıntılı oluyor. Amortisorler baya yumusak cunku. Banada 5 lik yay gibi geldi baya basmis,. Bendede yay var, ama ben amortisorlerimi,rot kollarini,baslarini vs komple yenilemistim. Izmirde kullaniyorsan yenilesende faydasi yok, yollarimiz berbat oldugu icin tangir tungur gidiyoruz. Kulak alisir yakinda

Maşallah güzel olmuş bir jant atıp yola devam edin :D

yaylar bana hediye geldi veren kişi 3,5 olduğunu söyledi ama :D yollar bozuk fakat aynı ve daha fazla basık araçlardan var arkadaşlarımda ses yok yaa ona siniroldum..

megane hb aracıma 3.5 yay tkmayı düşünüydum eğer bu kadar basıyosa babam bni topa tutar :D

Alt takimi elden gecirirsen sesi keser. Guzel bir jantla baya iyi olur. Ben olsam oem jany takardim mesela 16 lik avrupa megane janti

Öncelikle şunu söyliyim yaylar kesinlikle 5 Cm Hatta 5 cm'dende fazla. Ve Eminim cok kalitesiz bir yay. megane 2'yi bu kadar ne 3.5 ne 5 cm Kaliteli bir yay basar. İmkansız basması. Takılan yayın pressli olmadığına eminsiniz değil mi ?

5 Farklı Megane 2'de 5 farklı spor yay denedik. En konforlusu en ideal basanı Eibach sportline oldu. Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim araba orjinal konforunda kalıyor.

Geri