Balata

Efe_demir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar aracım 40 000 km oldu ön balatalarım kuş misali ötmeye başladı servisi aradım 500 tl dediler sizden degiştiren oldumu ayrıca sizin tavsıye edebilecegiz balata markası varmı teşekkür ederim

Slm arkadaşlar aracım 40 000 km oldu ön balatalarım kuş misali ötmeye başladı servisi aradım 500 tl dediler sizden degiştiren oldumu ayrıca sizin tavsıye edebilecegiz balata markası varmı teşekkür ederim

Ben Bosch kullanıyorum. 13.000 km oldu ses yapmıyor. Harika frenleme yapıyor.

Bende fren balatalarını değiştirme arifesindeyim Bosch yada TRW marka arasında kaldım. Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.

Bende fren balatalarını değiştirme arifesindeyim Bosch yada TRW marka arasında kaldım. Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
Ben Talisman'da henüz balataları değiştirmedim ancak eski aracımda bosch'tan memnundum.
Bu aracta da muhtemelen bosch kullanacağım.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkala balataları ben 32binde değiştirdim. TRW aldım diye hatırlıyorum. Burada tüm önerilere bakmıştım. 8binkmdir hiç sorun yaşamadım.

Benim önleri önceki sahibi sahibi 20bin'de değiştirmiş, Yetkili Serviste.
Ben biraz daha balataları az eskiltecek şekilde kullanıyorum. 18binkmdir bende. Aracım 40bin km oldu önler yeni gibi. Sık kontrol ediyorum.

Benim taktırdığım Bosch markalar belli bir dönem çok ses çıkarttı. Ardından bu ses problemi kendiliğinden kesildi.
Fakat orijinal balata ile arasından performans farkı var bence.
Benim aracı 0 km 'den 130.000 km'e kadar kendim kullanıyorum. Balatayı sanki orijinal dışı bir maka taktırınca , performası düşmüş gibi his oluşturdu bende.

Merhaba,

Bende balataları değiştireceğim bosch almayı düşünüyorum ama ses yapıyor yazılmış. Sanayideki usta da orjinal al ses yapar dedi. Trw veya bosch alan başka arkadaş var mı ses yapma durumu nedir

Merhaba,

Bende balataları değiştireceğim bosch almayı düşünüyorum ama ses yapıyor yazılmış. Sanayideki usta da orjinal al ses yapar dedi. Trw veya bosch alan başka arkadaş var mı ses yapma durumu nedir

Orjinal üzerinde gelen TRW ler baya ses yapıyordu, neredeyse hiç aşınma olmamıştı. Zamanında ben de araştırmıştım Bosch konusunda da benzer şikayetlere denk gelebiliyorsunuz. (malum piyasada çakması vs. de bol bir marka) Tavsiye üzerine aldığım Kale balatalardan şimdilik gayet memnunum, umarım aynı şekilde devam ederler ve yine tercih ederim. (ses yok, jantta biraz tozuma yapıyor - muhtemel yumuşak yapısından ötürü diğer balatalardan daha erken tükenebilirler ancak diske temas, yapışma performansı gayet iyi hissettiriyor)

Ayrıca Ferodo'ları da araştırabilirsiniz bolca olumlu yorumlar, memnun kalanlar var ancak ben henüz kullanmadım.

Son düzenleme:
Geri