Bakım

Gökhan 55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slm clio 4 2017 joy paket ilk tescil tarihi 21-07-2017 idi ve şuan 20000 km geçtim hala bakım uyarısı vermedi sizce neden.

Renault servisine uğrayıp şasi nosundan aracın tüm servis bakım geçmişine ulaşabilirsiniz. En garanti yol budur.
Diğer taraftan kontağı açıp yol bilgisayarından da bakıma kalan süre ve km bilgisine bakabilirsiniz. Araç çalışıyorken değil kontak açıkken bakacaksınız.

Renault servisine uğrayıp şasi nosundan aracın tüm servis bakım geçmişine ulaşabilirsiniz. En garanti yol budur.
Diğer taraftan kontağı açıp yol bilgisayarından da bakıma kalan süre ve km bilgisine bakabilirsiniz. Araç çalışıyorken değil kontak açıkken bakacaksınız.

Tşkler deneyeceğim

İlk bakım 15.000 diye hatırlıyorum. Sonrası 20.000 olarak devam ediyor. Belki yakın zamanda 15.000 bakımı yapılmış olabilir. En iyisi yetkili servis ile görüşmek olacaktır
Ben aracın 3 sahibiyim aldığım kişi al sat yapan biriydi oyuzden bilmiyorum 🤷

Slm clio 4 2017 joy paket ilk tescil tarihi 21-07-2017 idi ve şuan 20000 km geçtim hala bakım uyarısı vermedi sizce neden.

Aracı 2. El aldıysanız muhtemelen ilk sahibi bakım zamanını değiştirmiş veya satmadan sifirlamis olabilir. Aracın ilk sahibiyseniz elektronik bir arıza olabilir o sebeple göstermemiş uyarı vermemiş olabilir. Tüm Renault’larda bakım araligi 20.000 km’dir. Bu km yi çok fazla aşmadan servise göstermenizde fayda var. Balata tarafından sorun yaşamazsınız fakat yağ hava polen filtreleri artık son demlerimdedir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakıma kalan menüde hiçbirşey yazmıyor

Normalde uyarı vermiyor bendede vermemişti zaten servis için km ve ya yıl hangisi önce dolarsa mutlaka bi servise uğramanda fayda var.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakıma kalan menüde hiçbirşey yazmıyor

Megane 2 lerde bile o uyarı vardı sizin araçta da vardır diye yazmıştım yokmuş demek.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri