merhaba arkadaşlar.
cumartesi 5. bakıma gittim.. 1.2 2015 touch 39,500 km
hava filtre.yağ.yağfiltre4 buji değişti 330 tl tuttu
kayafa koymuştum shell yağ kullanmamaya hatta aracı garantiden cıkarmaya shell kullandıkları için.
neyse serviste ki arkadaş ikna etti. abi artık bu yağı kullanıyoruz.
diğer servisler de elf kullanmayacak suan ellerinde ki elf leri bitirdikten sonra
shell e başlayacaklar dedi... toyota servisleri de bu yağı kullabnıyorlar şuan için en
uyumlu yağ shell dedi falan filan. iyi dedim tamam.
bildiğiniz gibi makyajlı kasa 2017 symboller çıktı..
ön farlar ve stop farları değişik.
yenileri ile ölçüleri aynı farların. yeni farlarda gayet güzel ön taraf ledli gündüz lambası ve park.
arkalar da çokhoş.
alıp taktırsam diye düşündüm. yerlerine uyuyor ama soketleri birbirlerine uyarmı bakan deneyen gören arkadaşlar varsa
yazabilir mi.
ticari taksiye gelen ötv indiriminden sonra yeni megane almayı düşündüm.. benzinli tabi
1.6 sının test aracını kullandım. araç çok başarılı bi ivme ye sahip. tairi caizse gaza dokundurmuyor.
symbolün 1.5 90 lığından daha da atak geldi bana atmosferik olmasına rağmen.
pazarlıktan sonra 1 model eski yani 2016 0 km 1.6 115 joy megane a 44 bin dedi
aracımı satmak istemedim...
bi 10 ay kadar beklemeye karar verdim mevcut symbolü mü satmadan alırım diye düşündüm
cumartesi 5. bakıma gittim.. 1.2 2015 touch 39,500 km
hava filtre.yağ.yağfiltre4 buji değişti 330 tl tuttu
kayafa koymuştum shell yağ kullanmamaya hatta aracı garantiden cıkarmaya shell kullandıkları için.
neyse serviste ki arkadaş ikna etti. abi artık bu yağı kullanıyoruz.
diğer servisler de elf kullanmayacak suan ellerinde ki elf leri bitirdikten sonra
shell e başlayacaklar dedi... toyota servisleri de bu yağı kullabnıyorlar şuan için en
uyumlu yağ shell dedi falan filan. iyi dedim tamam.
bildiğiniz gibi makyajlı kasa 2017 symboller çıktı..
ön farlar ve stop farları değişik.
yenileri ile ölçüleri aynı farların. yeni farlarda gayet güzel ön taraf ledli gündüz lambası ve park.
arkalar da çokhoş.
alıp taktırsam diye düşündüm. yerlerine uyuyor ama soketleri birbirlerine uyarmı bakan deneyen gören arkadaşlar varsa
yazabilir mi.
ticari taksiye gelen ötv indiriminden sonra yeni megane almayı düşündüm.. benzinli tabi
1.6 sının test aracını kullandım. araç çok başarılı bi ivme ye sahip. tairi caizse gaza dokundurmuyor.
symbolün 1.5 90 lığından daha da atak geldi bana atmosferik olmasına rağmen.
pazarlıktan sonra 1 model eski yani 2016 0 km 1.6 115 joy megane a 44 bin dedi
aracımı satmak istemedim...
bi 10 ay kadar beklemeye karar verdim mevcut symbolü mü satmadan alırım diye düşündüm