Arkadaşlar arabamın bakım zamanı gelmedi ama arabayı yeni aldığımdan dolayı bakımını yaptırmak istiyorum. Tanıdık bir özel servis buldum. Orjinal parçaların kullanılmasını istedim. Ve şu fiyatları aldım.
Triger set-------------------- 160 TL
Alternatör Kayışı------------ 35 TL
Devirdaim------------------- 80 TL
Antifiriz---------------------- 30 TL
Motor Yağı (5 LT)----------- 80 TL ( Castrol Koymak İstediğimi söyledim onun yerine elf daha iyidir dedi.Ama dışardan alınan yağa güvenmediğini söyledi.Kullandığı yağ çok iyiymiş markasını unuttum. Memnun kalacağımı söyledi.
Yağ Filitresi----------------- 10 TL
Hava Filitresi--------------- 15 TL
Polen Filitresi--------------- 15 TL
Mazot Filitresi--------------- 50 TL
Gergi Bilyesi----------------- 30 TL
İşçilik------------------------ 150 TL
Toplam----------------------- 655 TL
Balatalarda kontrol edilecek değişmesi gerekirse ön ve arka balatalara işçilik dahil 180 TL fiyat verdi.
Fiyatlar nasıl ve bu fiyatlar orjinal parça fiyatlarımıdır. Araç Megane 2 2007 model.
Triger set-------------------- 160 TL
Alternatör Kayışı------------ 35 TL
Devirdaim------------------- 80 TL
Antifiriz---------------------- 30 TL
Motor Yağı (5 LT)----------- 80 TL ( Castrol Koymak İstediğimi söyledim onun yerine elf daha iyidir dedi.Ama dışardan alınan yağa güvenmediğini söyledi.Kullandığı yağ çok iyiymiş markasını unuttum. Memnun kalacağımı söyledi.
Yağ Filitresi----------------- 10 TL
Hava Filitresi--------------- 15 TL
Polen Filitresi--------------- 15 TL
Mazot Filitresi--------------- 50 TL
Gergi Bilyesi----------------- 30 TL
İşçilik------------------------ 150 TL
Toplam----------------------- 655 TL
Balatalarda kontrol edilecek değişmesi gerekirse ön ve arka balatalara işçilik dahil 180 TL fiyat verdi.
Fiyatlar nasıl ve bu fiyatlar orjinal parça fiyatlarımıdır. Araç Megane 2 2007 model.